U januaru kvalifikacije za EP u odbojci

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, saopštila je raspored i satnicu turnira C grupe kvalifikacija za EP 2015. u konkurenciji kadeta, koji će se odigrati od 8. – 11. januara u dvorani „Dudova šuma“ u Subotici, navodi se na sajtu Odbojkaškog saveza Srbije. Kadeti Srbije će u 1. kolu, 9. januara od 20,00 časova igrati protiv Švedske. U 2. kolu, 10. januara od 20,00 časova Srbija će igrati protiv Ukrajine. U poslednjem, 3. kolu, 11. janaura od 17,30 časova, kadeti Srbije će igrati protiv Češke.

kie2

U dvorani „Dudova šuma“ u istom terminu će se igrati i mečevi B grupe kvalifikacija u konkurenciji kadetkinja, pa će zbog propozicija CEV da se mogu igrati samo tri utakmice dnevno, oba turnira trajati ukupno četiri dana.

XI EP 2015. u konkurenciji kadeta odigraće se od 4. – 12. aprila u Sakariji i Kodžaeliju, u Turskoj. Osam kvalifikacionih turnira će se odigrati od 8. – 11. januara.

Direktan plasman na Prvenstvo Evrope izborila je jedino Turska, organizator, dok će plasman iz kvalifikacija izboriti 11 reprezentacija – 8 pobednika grupa i 3 najbolje drugoplasirane selekcije.

Odbojkaški savez SrbijeKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR