U Mađarskoj na snagu stupio dodatni porez na promovisanje imigracije

Na snagu je stupila odredba o dodatnom oporezivanju na promovisanje imigracije.

Odredbu je mađarska vlada uvela pored podizanja ograde, povećane zaštite granice i zakonskih ograničenja za zaštitu Mađarske.

Ministarstvo finansija u svom saopštenju navodi da je usvojen zakon kojim se finansijska ili materijalna podrška grupama koje podržavaju ulazak migranata, posebno oporezuje sa 25 odsto. Rok prvog podnošenja poreske prijave, za mesec avgust, je 15. septembar, datum do kojeg porez od 25 odsto potrebno platiti. Prema informacijama koje je dostavilo Ministarstvo informacija, organizacije koje nemaju poreski broj, a angažovani su u oporezivajućoj imigracionoj delatnosti, moraju se registrivati kod Uprave za porez i carinu.  Specijalni porez za promovisanje imigracije moraju prvenstveno platiti organizacije koje odobravaju pomoć, a koje imaju obavezu da o ispunjenosti svoje obaveze obaveste i korisnike pomoći.

RTV PannonKOMENTARI

 1. Mare kaže:

  Ovi madjari sve gori i gori. Zaboravili su one godine kad su bezali i spasavali zivu glavu 🙁

 2. avet kaže:

  Ajde, Mare, ne s**i, i sam znaš da se tu ne radi o spasavanju žive glave, već o odlazak u neki život bez rada, na socijalu, na nečiji tuđ teret, na tuđu grbaču, na širenje islama…
  Migranti su prošli kroz puno bezbednih država, oni već odavno ne spasavaju svoje glave, svaki ima uputstvo na papiru šta treba da radi i kako izigrati evropske zakone.
  A ove brze promene nekih odredaba u zakonu Mađarske govori o ozbiljnosti države da se bori i ne predaje tek tako da ih reka nosi gde ona želi, nego odmah reaguje na zbivanja oko sebe da bi se zaštitili od nepoželjnih.

 3. Non-govermental organization kaže:

  Nije u pitanju nikakvo “promovisnje” imigracije, nego novac od prihoda raznih NGO koje se bave zbrinjavanjem migranata. Te organizacije prihoduju novcana srestva i ona se moraju kao i svaki drugi prihod prijaviti poreskim organima. Ono sto je zakon i vazi za sve gradjane, mora da vazi i za NGO. Tim prije jer se tu obrcu ogromni novcani iznosi pod plastom “humanosti” za koje niko ne zna tacno kakvo im je poreklo. Mozda su te tzv “humanitarne” NGO u talu sa krijumcarima migranata i zjednicki dele zaradu. Kada bi meni (Nemackom drzavljaninu) moja tetka iz Kanade poslala 200 000 Dollara, ja bi morao taj novac da prijavim poreskom uredu i da budem oporezovan po odredjenoj poreskoj stopi. Kolika je to stopa nije mi poznato jer nemam tetku u Kanadi i niko mi ne salje Dollare. Postavlja se pitanje ko finansira brodove za spasavanje migranata u Sredozemnom moru i to odma cim se malo otisnu od obale. Bilo bi zanimljivo da saznamo ko to placa, ko stoji iza toga, i u cijem je to interesu da preplavi Evropu islamskim migrantima.

 4. Megille kaže:

  Istinom protiv laži

  Naslovnica
  Novosti
  Hrvatska
  Europa
  Svijet
  Crna kronika
  Vijesti iz znanosti
  Uz kavicu
  Regija
  Kolumne
  Ivica Luka Vrkić
  Istinom protiv laži
  Udruga
  Statut
  Kontakt
  Što se krije od javnosti?

  person_outline
  search
  hrendeitpt
  Istinom protiv laži
  Hrvatska, Srbija, BiH i Crna Gora moraju preuzeti 5-7 milijuna izbjeglica! share
  Istinom protiv laži
  Istinom protiv laži

  Newsflash
  Posted Aug 22, 2018

  Hrvatska, Srbija, BiH i Crna Gora moraju preuzeti 5-7 milijuna izbjeglica!

  Za budući hrvatski hot-spot zaslužan je HDZ koji je na vlasti već 21. godinu i SDP koji je na vlasti bio 7. godina, kao i svi predsjednici RH Hrvatske, danas protuustavno pretvorene u Republiku Hrvatsku d.o.o.!

  Pitanje povećanog broja migranata koji žele u Europu preko ‘zapadnobalkanske’ rute jedno je od najvažnijih pitanja EU-a, i država u regiji. Balkan mora preuzeti odgovornost za izbjeglice, k’o papagaji ponavljaju EU-Soros plaćenici, jer je zapadnobalkanska ruta postala glavna u nastojanju sve većeg broja migranata da dođu u Europu.

  Bivši instalirani predsjednik SAD nobelovac Barack Obama, stalno je hvalio njemačku kancelarku Angelu Merkel kako se odlično nosi s izbjegličkom krizom u Europi. ”Europa je suočena s najgorom izbjegličkom krizom od Drugog svjetskog rata zbog vala imigranta koji bježe pred sukobima ili siromaštvom s Bliskog istoka, iz Afrike i Azije”, priopćila je Obamova licemjerna administracija (Bijela kuća) koja stoji iza svih nametnutih ratova i porobljavanja država u svijetu.

  Potpuno je jasno da sve ide po planu i programa iluminata Komiteta 300 i glavnog organizatora migrantskog putešestvija Georgia Sorosa koji je u ovu isplaniranu migrantsku krizu uložio oko milijardu dolara. Zato ne treba čuditi kada kaže: ‘Mi smo ti koji odlučujemo’!

  Na koje balkanske zemlje misle Sorosevi EU plaćenici?

  Slovenija, Austrija i Mađarska su se ogradile žicom i u svakom trenutku mogu zatvoriti granicu. Gdje će izbjeglice kada se zatvore žicom granice? Naravno, ostati će u Hrvatskoj, Srbiji i BiH i Crnoj Gori, budućem balkanskom hot spotu državama koje su ekonomski potpuno razvaljene i opljačkane. A počela su sr*nja sa izbjeglicama.

  Sukladno s Dublinskim ugovorom, migranti koji su prvi put prijavljeni na teritoriju Europske unije u Hrvatskoj, a odbijen im je azil u zemljama koje su im bile željena destinacija, morat će se vratiti u našu zemlju. Problem je u tome što te osobe već mjesecima dolaze u zemlju, a Hrvatska ima samo dva centra za azilante, koja su već prekapacitirana.

  Trenutno MUP ne daje informaciju gdje će biti smješteni migranti koji se vrate iz europskih zemalja. Centar Porin kod Zagreba je prepunjen, a i centar kod Kutine je pun. Uza sve te probleme, na istočnim se granicama okuplja sve veći broj migranata. Trenutačne su procjene da ih je u Bugarskoj 10.000, odakle pokušavaju prijeći u Srbiju, gdje također nekoliko tisuća izbjeglica pokušava naći put prema Zapadu.

  Oni koji su iz Turske uspjeli ući u Bugarsku odustaju od rute preko Rumunjske jer im je Dunav koji teče većim dijelom granice nepremostiva prepreka. Stoga se radije odlučuju na put prema Srbiji i Hrvatskoj, jer je Mađarska svoju granicu osigurala ogradom i bodljikavom žicom. Priča se o dolasku 2 milijuna izbjeglica koje će Turska i Grčka propustiti!

  Sorosevi migranti i teroristi dolaze zajedno, a za takve tvrdnje postoji 10. razloga:

  1) U Europu se tajno isporučuje oružje za naoružavanje ‘migranata’ koji će u jednom trenutku počiniti genocide. Do sada su otkrivena najmanje nekoliko slučaja takvih isporuka.
  2) Pametni telefoni se migrantima isporučuju od strane tajnih obavještajnih službi u suradnji s europskim telefonskim kompanijama koje vode ljudi koji će organizirati genocide.
  3) Migranti dobivaju detaljne upute putem telefona o tome gdje se nalaze mreže potpore i koga kontaktirati kada stignu na odredište. Sve poruke im se šalju na arapskom uz prevode fraza.
  4) Mnogi migranti sa sobom nose ogromne sume novca što baš i nema mnogo smisla s obzirom na to da su izbjeglice u pitanju.
  5) Mnogi migranti nose veliki broj različitih lažnih putovnica i krivotvorenih dokumenata. To je mogla da im omogući samo neka tajna obavještajna služba koja podržava tu invaziju poput izraelskog Mosada koji je poznat po krivotvorenju putovnica. Treba napomenuti da izbjeglice dolaze iz ratom razorenih država i da ne bi trebali imati pristup tako skupim dokumentima.
  6) Europska “mekana” politika i odbijanje policije da istražuje zločine koji migranti čine je dokaz da nešto nije u redu. Nasilni silovatelji ne bi smjeli dobiju pravo na jamčevinu.
  7) Policija koordinirano djeluje da umanji otpor i protivljenje invaziji. Policija može brzo djelovati kada poželi ali to ne čini kada su u pitanju migranti.
  8) Agresija nedavno pristiglih migranata nema smisla osim u slučaju da im je naređeno da sprovedu invaziju. Oni se uopće ne ponašaju kao da im je potrebna pomoć već otvoreno govore da dolaze pljačkati i krasti.
  9) Ono o čemu mnogi mainstream mediji ne izvještavaju jeste činjenica da brojni migranti nestaju čim stignu na odredište. To prije djeluje kao da se priključuju nekoj tajnoj vojsci.
  10) Ovi migranti će se nakon 10 godina vjerojatno svi pojaviti i formirati oružane terorističke skupine koje će ubijati nenaoružane Europljane u suradnji s obavještajnim službama.

  Oni imaju tri cilja:

  A) Da izvrše genocid nad bijelim Europljanima
  B) Da opravdaju formiranje policijske države u Europi (Francuska je već to odradila)
  C) Da se poveća mržnja prema muslimanima i islamu
  Europljani se polako uče da se odreknu svojeg podrijetla, obitelji i nacionalnog identiteta”.

  Pitanja koja moramo svi postaviti kako bi shvatili da se ovo uistinu priprema:

  Zašto u 28 godina nismo definirali ni jednu granicu sa susjedima?
  Zašto je Jadranka Kosor htjela dati Slovencima izlaz na more?
  Zašto nismo izgradili Pelješki most i odvojili se od BiH?
  Zašto su nas Jadranka Kosor i Ivo Josipović protuustavno prodali 2011.-te godine, potpisavši Lisabonski Ugovor?

  Jasno je i zašto

  Zemlja sa otvorenim granicama postati ćemo u jednom momentu hot spot izbjeglicama jer neće ima ti gdje (drugi se zatvaraju). Zemlju sa otvorenim granicama može se slobodno trovati chemtrailsom i GMO hranom. Zemlja sa otvorenim granicama je slobodan koridor švercerima djece, ljudskih organa, oružja, droga, cigareta….

  Za budući hrvatski hot-spot zaslužan je HDZ koji je na vlasti 21. godinu, SDP koji je na vlasti bio 7. godina i svi predsjednici Hrvatske, danas protuustavno pretvorene u Republiku Hrvatsku d.o.o.!

  Ova nova ‘hrvatska’ vlada zatvoriti će veleizdajnički ciklus, a to znači da će, prije nego se na prostorima Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore trajno naseli 5-7 milijuna izbjeglica, prodati Šume, Vode, Putne koridore, HEP, ostatak Podravke, jedinu hrvatsku banku HPB… Ista situacija je i u ostalim bivšim republikama, a dokaz je da se sa Srbijom već krenulo:

  0Screenshot 28

  Isto tako dva hrvatska specijalna helikoptera za nadziranje kretanja migranata i njihovih ruta, nabavljena još za vrijeme bivšeg ministra Vlahe Orepića, MUP ne koristi!?

  Kome nije jasno što nam gremijevi sluganski političari spremaju, taj uistinu nije svoj na svome!

  Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

  Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

  Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. ‘Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice’
  Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 5. pista kaže:

  Mrak-Viktator-diktator… a Vi se i dalje lozite na Orbanove gpvore koje lice na one iz bavarskih pivnica 30-ih godina proslog veka…. zao mi je, ali je tako.

OSTAVITE KOMENTAR