U nedelju dan žalosti

Sutra će biti dan žalosti na teritoriji cele Vojvodine. Pokrajinska Vlada je odlučila o tome na današnjoj sednici zbog događaja u Žitištu. Povodom tragedije u kojoj je ubijeno pet osoba, u Srednjebanatskom okrugu su objavili trodnevnu žalost od sutra-izjavio je predsednik opštine, Mitar Vučurević. Odluku su doneli na vanrednoj sednici skupštine opštine, kojoj su među ostalima prisustvovali Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina i Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova.

dan zalosti

Pet osoba je ubijeno, a više od 20 je povređeno u pucnjavi koja se noćas oko 2 sata dogodila u Žitištu, na festivalu pilića.KOMENTARI

  1. adkersu kaže:

    Nebojša Stefanović ministar prisustvovao. Pa taj samo prisustvuje! Kada će nešto i da reši?

  2. rax kaže:

    a kada je onaj pobio svu rodbinu u martonosu, ako se dobro secam isto njih 5-6 nismo imali dan zalosti, sta je ovo na osnovu cega se donose ovakve odluke. naravno jako mi je zao svih ljudi, a pogotovo njihove familije, koje su ostale bez svojih najmilijih, ali ovaj dan zalost ne razumem. od silnih ministara i ministrica, mislim da bi srbija pod hitno trebala da dobije jos jedno ministarstvo, koje se iskljucivo bavi mentalnim zdravljem gradjana.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 3 = 13

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: