U nedelju predsednički kandidat Zdravko Ponoš razgovaraće sa građanima na Paliću

U nedelju 20. marta 2022. godine sa početkom u 12.00 časova na Paliću (Ženski štrand), predsednički kandidat Zdravko Ponoš razgovaraće sa građanima.

Pozivamo sugrađane da se se pridruže ovom susretu i iskoriste priliku da dobiju odgovore na sva pitanja koja ih interesuju u vezi sa društvom solidarnosti, pravde i jednakosti u koje veruje predsednički kandidat Ponoš.

Gosti skupa:

Prof. dr Čedomir Čupić,

Akademik Dušan Teodorović,

Predsednički kandidat Zadravko Ponoš.

Uvereni smo da građani Subotice svojim izborom mogu da budu primer celoj Srbiji da se opredeli za kandidata Zdravka Ponoša – predsednika koji će poštovati Ustav i biti u službi naroda.

PONOŠ – NAŠ PREDSEDNIK!KOMENTARI

 1. Generale kaže:

  Koji su Vaši planovi za rešavanje problema boračke populacije iz ratova devedesetih?
  Da li imate plan i program za ovaj deo populacije koja je jedna od najmarginalizovanijih u državi.
  Tokom svih ratova navedenih godina bili ste aktivno vojno lice prvo u oficirskom kasnije u generalskom činu, smatram da možete dati odgovor.

 2. Toni Panadjurov kaže:

  Ne bih da prejudiciram ali nešto mi govori da gospodin Ponoš neće dobiti više od 15% glasova na aprilskim izborima. Njegov stil obraćanja podilazi uskom krugu tzv. modernih građana Srbije kojih južno od Beograda ima ispod 5%. Ne nudi se nov politički program, nema nove ideje, već se vodi kampanja usmerena isključivo protiv AV. Živi bili pa videli.

 3. Radivoje kaže:

  Zar mirno spavaš Zdravko, setiš li se kada mladih i golobradih mladića koje si ostavio u Kninu na milost i nemilost ustaškim kolačima a ti si se za to vreme šetao po Kalemegdan???

 4. +++ kaže:

  Radivoje – Spava on mirno i ne seća se poklanih mladića, to je takav mentalni sklop lišen bilo kakve savesti, samo je bitno da radi za svoje srbomrziteljske nalogodavce – nekada komuniste, „žute“, pa NATO…Takav je i lažni akademik Teodorović. Zašto lažni? Pa izbačen je sa akademije u vreme Miloševića, jer nije dolazio na posao, otišao je za Ameriku, nije se nikome javio duže vreme a nije bio ni na godišnjem odmoru ni bolovanju, niti uzeo neplaćeno. Onda je po povratku on to proglasio „progonom“ od strane „režima“. Čim su „žuti“ došli na vlast, debela krava Srbijanka Turlajić ga je primila nazad na akademiju, bez konkursa i bez obzira što je zakonito dobio otkaz. Sada će takav da nam govori o poštenju i boljoj budućnosti Srbije??? Za njih ćete da glasate?

 5. Apach kaže:

  Možda nije najbolje rješenje,ali treba smeti menjati,ionako presednika ima nekih 12 zadataka po ustavu i on obećava da će da poštuje ustav ,ne kao sadašnji koji viri čak i iz frižidera.

 6. Penzioner kaže:

  U svakom slučaju Ponoš je jedan kulturan čovek naspram ovog koji kukumače ,plače,drzak,bezobrazan,arogantan,nekulturan sve zna od ginekologije do teologije ustav krši pa tu svako ko normalno razmišlja sve je jasno kao dan a da se ne prisećamo njegovi reči iz radikalske prošlosti .

 7. lgbtpopulacija kaže:

  Potpuno razocaranje izbora kao i stranka SSP. Umesto da poentiraju na tome sto Brnabiceva nije uradila nista za LGBT prava, oni su izabrali da se dodvoravaju krajnim desnicarima.
  Nema tu nista od solidarnosti ni socijalne pravde ni jednakosti. Ako su mogli u sred izbora tako da prodaju jednu marginalizovanu grupu uradice to isto sa nekim drugim kad se docepaju vlasti. Ne nude nazalost nikakvu promenu sistema samo razocarana nadanja. Velika sramota i izdaja za sve demokrate u zemlji.

 8. Tramp kaže:

  Vidi sad , ja ovog g.Ponosa nešto nisam vidjao mnogo do pre godinu možda dve .Ali slažem se sa @apachem. Treba narod na nauči da su promene nešto normalno .Ovako postadosmo sv.Koreja ,ili Rusija i sl.Ko dodje na vlast smišlja sve moguće i nemoguće načine nebi li uzeo još jedan mandat ,neprezajuci da optužuje sve i svakog ,da sebe prikazuje kao predodredjenog od boga, da on zna sve najbolje ,da su svi krivi
  za sve a on nizašta, itd .itd.Evo sad kad smo videli da je neko i u frižideru, ne smem ni u toalet, možda zalepim dasku na šolju onako selotejpom u krug , srećom imam poljski wc.Kuku majko sta nas snadje.

 9. Bosanceros kaže:

  Da li zna neko kakva je uopste politicka orijentacij i vizija toga coveka.Sta podrazumeva pod pravdom a sta pod jednakosti? Kakva je njegova ratna proslost? Ometanje predajnika TV Tirane da bi Albanci ostali bez informacija? Rezultat tog elektronskog ometanja je saveznicko ometanje RTS-a jednom ispaljenom raketom . Da li je to elektronsko vojevanje bilo vredno nevinih ljudskih zivota? Da li neko ko je direktni ucesnik u Milosevicevom zajednickom zlocinackom poduhvatu zajedno sa aktuelni predsednikom republiku u stanju da izvede Srbiju u bolju buducnost od ove aktuelne. Sve su to pitanja koja traze odgovore onako uz optimalno rashladjenu casicu na Zenskom strandu.

 10. Mecca kaže:

  @ Radivoje

  Spava li Aleksandar Vučić mirno ? Dok su ginuli heroji na Košarama, on se useljavao u novi četvorosoban stan dobijen od države na poklon.

  • Generale kaže:

   Prijatelju?.dal se devedesetih ginulo samo na košarama? Gde smo mi koji smo bili po drugim bojištima?

  • Jelenko kaže:

   Kanda si propustila/o terapiju. AV niti ima četvorosoban stan niti ga je dobio od države. On ima garsonjeru od 30m2. Do njegove garsonjere je stan veličine 104 kvadratna metara u vlasništvu njegove supruge Tamare Đukanović. Ona je vlasnica i garaže od 12 kvadrata u zgradi u kojoj je stan. Stan je kupila u maju 2013. godine za 135.000 evra od Slobodana Kvrgića, vlasnika kompanije „WinWin“, tako piše u ugovoru koji je imala priliku da vidi redakcija KRIK. Ne znam čemu takva mržnja i takvo laganje i podmetanje?

  • Simo kaže:

   @Jelenko A joj Jelenko. Nema tu mrznje. Sam Vucic je rekao da je dobio cetvorosobni stan dok je bio ministar informisanja. Nije da sam ovo citao u nekim novinama vec sam gledao emisiju u kojoj je on gostovao i on je sam rekao da mu je stan po zakonu sledovao kao ministru. (taj zakon je tad i donesen)

 11. Mecca kaže:

  @ Generale

  Slažem se sa vama da nema razlike ko je gde bio, samo sam uzeo za primer Košare, jer su se tamo vodile bitke istih onih dana kada je Vučić opremao dobijeni stan za useljenje.

 12. ZX kaže:

  10 % maksimum – a i tih 10 % je upitno.Shvatite konacno da normalni ljudi nemaju kome dati glas.Cak nije bitan ni on personalno,kljucno za demontiranje i smenu rezima je da SVA opozicija podrzi jednog kandidata – sve ostalo su samo iluzije i populizam!

OSTAVITE KOMENTAR

80 + = 85

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: