U prevaru zbog silikonskih grudi

Slučajevi falsifikovanja dokumenata radi podizanja kredita iz banaka bez pokrića nisu strani našoj policiji, ali ovaj zavređuje posebnu pažnju, zbog motiva za kriminalnu delatnost. Naime, Subotica, sluzbenica u autokući, otkrivena je juče u pokušaju da podigne kredit iz KBC banke upotrebnom lažnih dokumenata – falsifikovane lične karte, kao i lažne potvrde o stalnom radnom odnosu. Devojka Sonja je izvela ovu prevaru ne bi li došla do potrebne sume za plastičnu operaciju ugrađivanja implantanata u svoje grudi, kao i niz drugih operacija.

 

“Mi uvek proveravamo sve zahteve za kredit u centralnoj bazi podataka, i već u startu nam je ovde bilo nešto sumnjivo” – kaže za naš list službenica banke.

U policiji su posle detaljne istrage saznali koji su bili motivi da Sonja  izvede ovu prevaru.

 

“Devojka je očigledno žarko želela da izvede niz plastičnih operacija, za koje je potrebna basnoslovna suma novca”, kažu nadležni u istrazi, i dodaju:

 

“Sonja A. je imala u planu da uzme nekoliko kredita iz nekoliko banaka. U njenom stanu smo pronašli još dva para lažnih isprava. Već je bila zakazala nekoliko plastičnih operacija na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Osim ugradnje implantanata u grudi, ova službenica u autokući imala je u planu i liposukciju butina, ugradnju silikona u jagodične kosti i u usne, kao i podizanje zadnjice. Za sve te operacije bilo je potrebno skoro deset hiljada eura, koje je planirala da uzme iz banke” – kaže naš izvor u MUP-u.

 

Kako saznajemo, Sonja se odlučila na ovaj potez da bi izgledala što bolje u seksi kostimima koje je poručila sa jednog domaćeg sajta, a sve to da bi zadržala svog momka koji joj je govorio da im je u poslednje vreme seksualni život postao dosadan.

 

Vesti Srbija (Ne shvataj sve ozbiljno)KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR