U proteklom danu trocifren broj pregleda

Prema najnovijem Izveštaju o epidemiološkoj situaciji Opšte bolnice Subotica, u prethodna 24 sata u Kovid respiratornoj ambulanti obavljeno je 104 pregleda.  Dvadeset jedan pacijent je zadržan na bolničkom lečenju u Kovid delu bolnice. Šesnaest pacijenata je otpušteno na dalje kućno lečenje i izolaciju. Trenutno se na bolničkom lečenju u Kovid delu bolnice nalazi 165 pacijenata. U Kovid jedinici intenzivnog lečenja nalazi se 17 pacijenata, 14 na mehaničkoj ventilaciji. KOMENTARI

 1. Pera kaže:

  Lupajmo cifre do besvesti! Treba opravdati blokadu života zatvaranjem, “bez” policijskog časa, radi nesmetane readmisije azilanata.

 2. Istina kaže:

  Pero, ubi se idijote.

 3. krass1 kaže:

  I opravdati prinudno vakcinisanje.

 4. Lucki Luke kaže:

  Dodjem ja, mlad momak i regrut u kasarnu. Postroje nas desetari u kolonu po jedan i pravac ambulanta. Tu su bili neki u belim mantilima ali mi nesto nisu mnogo licili na lekare. Padne komanda – skidaj kosulju. Tu nas sve redom “pelcuju” niti dan danas ne znam zasto i zbog cega. Prosle su mnoge decenije od tada, a ja i dalje jasem u sedlu u pravcu suncevog zalaska.

 5. JaPaja kaže:

  Laprdanje, laprdanje i samo laprdanje pojedinaca. Ničim dokazane činjenice koje ovde iznose.
  Prvo, redovi ispred ambulanti od ranih jutarnjih časova u obe ambulante (Kumičićeva i Harambašićeva) nam pokazuje da je cifra od 104 realna pa “lupajmo cifre do besvesti” je tipično komentarisanje onih koji su pre za hospitalizaciju na psihijatriji nego im dozvoliti da ovde lupaju gluposti.
  Druga stvar “prinudno vakcinisanje” takođe laprdanje danima a da vlast ni jedan jedini put nije najavila niti pominjala da bi vakcinisanje bilo OBAVEZNO! Naprotiv rečeno je ko hoće može ko neće ne mora.
  Treća tvar na osnovu izjava i saopštenja Vlade Republike Srbije biće nekoliko vakcina, američkog proizvođača, ruskog proizvođača , kineskog proizvođača … pa će oni koji žele da se vakcinišu imati pravo izbora.
  Šta tu vama psihićima nije jasno?

 6. Pera kaže:

  @”Istina”

  “Istino”, istina vam je smrtni neprijatelj. Zato je i ubijate ili je, eto komentar vam je dokaz, navodite da se sama ubije. Manje vas košta.

  Pozdravljam sve vaše “istine”, “vrednosti”, “izuzetnosti”… jedno ogromno Ništa propagirano kao Ekselentno. Imate dovoljno idiota da vam veruju, da vam služe, da ih koristite, da ih pljačkate, da njima održavate sve veću katastrofu reklamiranu sa “Najbolje ikada u istoriji”.

  Minusi na moje komentare sve govore. U vašoj interesnoj naopakosti sve je naopako. Zlo je Dobro, Đavo je Anđeo, Minus je Plus.

OSTAVITE KOMENTAR