U Sevojnu se izrađuju stubovi za reflektore

„Molim sve iskrene navijače Spartaka za još malo strpljenja. Intenzivno radimo, svako od njih može ovde na licu mesta da se uveri da su radnici ovde svakodnevno i da će refletori veoma brzo zasijati i na Gradskom stadionu u Subotici“, rekao je Nemanja Simović, član Gradskog veća Subotice zadužen za sport.

reflektori

Pored reflektora, potrebno je postaviti adekvatno osveteljenje i oko stadiona na kojem je tokom prvenstvene pauze izveden niz drugi radova – rekonstruisan je krov zapadne tribine, sanira se fasada centralne zgrade istočne tribine, a poboljšana je i sama travnata podloga.

Na stadionu je u toku izlivanje betonskih temelja za stubove budućih reflektora. Očekuje se da ovaj posao bude okončan u narednih 20 dana. Paralelno sa ovim, u Sevojnu je u toku izrada čeličnih stubova, čija montaža se očekuje za oko mesec i po dana. Nakon toga se može očekivati montaža reflektora koje je obezbedio Fudbalski savez Srbije.

„Moram da kažem da je Gradski stadion trenutno jedno veliko gradilište, da smo ovu pauzu kada prvi tim ne igra kod nas već u Novom Sadu iskoristili da sredimo određene građevine, da sredimo ono što se može srediti da to lepše i bolje izgleda“, naveo je Robert Tot, direktor JKP „Stadion“ Subotica.

Osim glavnog terena, tokom leta izvedeni su radovi na terenu sa veštačkom travom koji je dobio zaštitnu ogradu, zaštitne mreže, kao i tribinu.

 

RTV

 KOMENTARI

 1. bilmaz kaže:

  ogromne pare se ulazu u samo jedan sport… gde su ostali?!?!?!

 2. petar kaže:

  Bravo za Nemanju i Roberta , samo nek se uradi kako treba !

 3. Đuro kaže:

  Kad budu gotovi ima da bude prava fešta pred prepunom zapadnom tribinom. Tragikomično…

 4. Pametnjaković kaže:

  Sevojno vam je tamo negde kod Užica.
  Bravo, verovatno transport tih dugačkih stubova uopšte nije problem po uskim planinskim putevima Srbije pa sve do Subotice.
  Neverovatno je da se svi poslovi koji se plaćaju iz nekog zajedničkog budžeta rade izvan Subotice.
  Nemamo mi Bratstvo, koji se bavio sličnim poslovima, lakše je te konstrukcije vući 350 kilometara i blokirati normalan saobraćaj.
  Stubove prave sevojčani, komarce zaprašuju somborčani, a sećam se vremena kada su somborčani farbali puteve u gradu i održavali semafore.
  Imamo mi tu u Subotici stručnjake koji bi sve to mogli odraditi, ali neće ovo „naše“ rukovodsvo i nadležni da posluju sa njima.
  Samo me znam zašto.

 5. Lajčo kaže:

  Da nije interneta ovakvi komentari ne bi išli dalje od klupica u Keru. „Zašto subotičke firme ne rade u Subotici, zašto somborske ne u somboru, zašto je onaj iz Banata dobio posao a ja nisam…?“
  Zar stvarno ne znate šta je slobodno tržište ? Mislite da subotičke firme ne dobijaju poslove u drugim gradovima i zemljama?
  Naravno da će da pravi reflektore onaj ko da najbolju ponudu, ko zna posao itd.
  Naravski da neće da transportuju u jednom komadu.

 6. Budaletina kaže:

  @Pametnjaković
  Ima li smisla nekome ko je intelektualno frustriran (dijagnoza postavljena po nadimku) objašnjavati značenje reči „tender“?!?

  Čim je čuveni „dvojac bez kormilara“ (Maglai-Ostrogonac) otišao u 3 lepe p.m. (fala ti Bože na tom daru) i došli neki drugi, sposobniji ljudi, odmah se u gradu dešavaju krupne i značajne promene na bolje… A reflektori su samo jedan od nagoveštaja budućih krupnih i značajnih promena!!!!

 7. Pametnjaković kaže:

  @Budaletina

  Pa zar još uvek verujete u Deda mraza, mislite li da su svi tenderi pošteni i nenamešteni?
  Ali u svakom slučaju, iz vaših usta u božije uši…
  Daj Bože da se krene sa neke mrtve tačke u značajnije pozitivne promene.

OSTAVITE KOMENTAR

73 + = 80

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: