U Subotici od jutros javni prevoz za radnike

Javno preduzeće „Subotica-trans“ od jutros je počeo sa vanlinijskim prevozom koji je namenjen isključivo za radnike, a za sada saobraćaju četiri noseće gradske linije, kao i sve prigradske u periodu između 6 i 7.00 ujutru i za povratak od 14 do 15 sati.

U večernjim časovima nema polazaka, kao ni nedeljom, dok za subotu još nije odlučeno, a izvršni direktor „Subotica-transa“ Igor Prlja napominje da u autobuse mogu ući isključivo zaposleni sa potvrdama i mesečnim kartama.

„Javni prevoz mogu da koriste osobe koje imaju potvrde kod sebe o zaposlenju i koje imaju plaćenu mesečnu kartu za ovaj mesec. Neće biti moguće kupiti kartu kod vozača, a to je tako osmišljeno da bismo zaštitili vozače od moguće zaraze“, kaže Prlja.

Građani, deca i stariji od 65 godina ne mogu da se prevoze, a prioritet imaju medicinski radnici, kao i zaposleni u javnim službama.

Prlja ističe i da se sva vozila detaljno dezinfikuju nakon svakog korišćenja, odnosno prepodne i nakon što vrate radnike kućama sa posla.

 

TanjugKOMENTARI

 1. Laki kaže:

  Mozda sam ja glup, ali mi nesto nije jasno… Zatvorili sve kafice, lokale, skole, pijace, nema setnje, policijski cas od 17 casova, do 5 ujutro itd. itd. itd. Ali, zasto firme i fabrike rade punom parom (osim Continentala i Calcedonie) gde ima vise stotina radnika??? Jos im SU Trans organizovao prevoz! Pa gde je tu logika?? Dovoljno je samo da JEDAN jedini radnik bude zarazen, i ceo grad i okolina ce biti zarazeno! Drzava, i Subotica i “napredni” gradonacelnik nisu svesni sta su dopustili! Ljudi, reagujte! Radnici, reagujte! Idite na godisnji, bojkotujte posao! Imate pravo na to! Ne igrajte se ni sa svojim ni sa tudjim zivotima, zbog mizerne plate… Ne vredi!

 2. Sandviken kaže:

  Glupost je da moraju imati karte, vanredno stanje je!!!
  Ko god je doneo odluku o kartama je apsolutni idiot.
  Ne treba im karta, samo potvrda da idu na posao.

 3. z.klara@nadlanu.com kaže:

  …NE VERUJTE NIKOME!!!!…

 4. Šojić kaže:

  Jebe lud zbunjenog!!

 5. Simo kaže:

  Odlicno znaci po ovim kriticarima sva proizvodnja treba da prestane, samo ne znam sta sutra mislite da jedete ili gde cete da kupite deo za neki aparat koji vam se pokvario ili mozda deo za auto koji vam je stao….

 6. Marina kaže:

  Da li ima sanse da ce saobracati linija 2?

 7. John kaže:

  @ Simo: Nisam znao da se u Simensu pravi hrana ili delovi koji su toliko bitni za automobile. Čovek se uči dok je živ…

 8. amacak kaže:

  john, trab od negde da dolaze pare za plate državnim zaposlenicima. ako niko ne radi nema ni para

 9. Anonimni kaže:

  Recite nam zašto se ne uvede Linija
  u 20casova da ljudi imaju cin da odu sa posla kuci. Svi u prvoj smeni kako da se organizuje druga smena kad je putnika vise nego nas iz Subotice

 10. Nena kaže:

  Zasto nema linije u 20 gasova da ljudima omogućite da oni sto rade do 19 gasova imaju cin otoci kuci

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: