U Subotici raspisani izbori za mesne zajednice

Izbori za mesne zajednice na teritoriji grada Subotice biće održani 7. jula.

Na izbore za članove skupštine mesnih zajednica na teritoriji grada Subotice mogu da izađu svi radno sposobni punoletni građani sa boravištem u Subotici. Članovi skupštine mesne zajednice mogu da budu lica sa prebivalištem na teritoriju date mesne zajednice. Broj članova skupštine se razliku po raznim mesnim zajednicama, u zavisnosti od broja stanovnika. Jedinstveni birački spisak se može proveriti do 28. juna. Izbori će se održati u nedelju 7. jula.KOMENTARI

 1. Prozivka kaže:

  Ne znam čemu farsa od izbora za mesne zajednice? Dobro je poznato da je ova vlast ukinula sve ingerencije koje su MZ imale. Od sopstvenih žiro-računa, sekretara do toga da se aposolutno ništa ne pitaju u vezi investicija. Građani nailaze na zaključana vrata, ne znaju kome da se obrate, jer “leteći” sekretar dolazi svaki četvrti dan i to samo na nekoliko sati. Predsednici Saveta MZ služe da se po potrebi slikaju prilikom nekih krkanluka umotanih u oblatne nazovane “proslava dana MZ, penzionera ili šta već..”.

 2. Petar Gabrić kaže:

  Mesne kancelarije za odabrane !

 3. Simić.. kaže:

  U Aleksandrovu haos ko vlada..

 4. Anonimni kaže:

  Haos u svim mesnom zajednicama.

 5. Velicanstveno, ha ha. kaže:

  Velicanstveno, ha ha.

 6. Box kaže:

  Ubovicu preuzmi tron mesne zajednice Novi Zednik!

 7. ČINJENICA kaže:

  Sjaši Kurte da uzjaši (još podobniji) Murte, a potom po onoj: “Ala volem ovaj režim, plata (ili šta već?) ide, a ja ležim!” Da nije tako MZ bi bile mobilnije u rešavanju problema u svom okruženju. Ali, eto!

 8. Petar Popara kaže:

  Lokalna naprednjačka kamarila će mobilizacijom kao pred rat,ucenjenih botova posramljenih što moraju da tumaraju po kućama trpeći uvrede i poniženja svake vrste uspeti da izvede 19,67 % birača na izbore.To će naravno predstaviti kao uspeh i ogromnu podršku koje pre svega predsednik (jer iza njegovih leđa se kriju svašta rade a malo i ulogu poltrona da opravdaju) ima a onda će da nas zasipaju svojim hvalospevima o uspesima o kojima pišu i govore kad im je testosteron pojačan ma o kom polu da se radi.U jednoj sredini koja se može poistovetiti sa srednjevekovnim umirujućim varošima ravnodušnih,osiromašenih,poniženih,neobaveštenih ljudi……..

 9. dzoni kaže:

  Petar Popara@- Pa evo ,sad ti je šansa da ih pobediš. Angažuj se, nemoj samo komentarisati. Daj program,tvoje predloge, radi na terenu….ajde majstore sad je momenat. Mani se taktike pljuc,pljuc ….i ne mrdaš iz fotelje. Ok, to je taktika naprednjaka a ti smisli bolju i pobedi ih. Ajde!……ne bi ti ipak, onda moraš nešto raditi, a ti neeemaš volje …

 10. Qrc a ne banana kaže:

  # dzoni
  Svaka čast majstore. Objasni majmunima zbog čega su im banane tako blizo a tako daleko 😀

 11. Pajo kaže:

  Dzoni
  Nece svako da laze svoje komsije za bananu a na kraju dobije koru of banana.
  A znase unapred lista Svm-SnjS odnosi pobednicku bananu.I to zajedno nastupaju da bi utvrdili svoju poziciju.Eto ja im ovaj put pravim sranja Pustam IH same da budu na listi pa da vidimo koliki CE imati procenat.

 12. Zednicanin kaže:

  Gospodin Ubovic je ozbiljan kandidat u Zedniku,narod ga zeli nazad!!

 13. Istina... kaže:

  Izbori za isto.

 14. ffilozoff kaže:

  svi,svi,svi majmuni…

 15. Denis J kaže:

  Kad Vam vraziji nakot iz SNS a bude kucao na vrata ,čuvajte grkljane i pripazite na dzepove jer nećete moći da pobegnete jer Vam donose betonske cipele.Ha ha ha ha kakav ološ!!!!!!!!!

OSTAVITE KOMENTAR