U Subotici uhapšen razbojnik, pretio pištoljem u apoteci

Policija u Subotici uhapsila je V. R. (36), osumnjičenog da je uz pretnju pištoljem, od radnice jedne apoteke u centru grada oteo novac i mobilni telefon.

Razbojništvo se dogodilo u sredu, a brzom i efikasnom akcijom policija ga je privela i kod njega je pronađen ukradeni telefon i deo novca koji je bespravno prisvojio u apoteci.

Zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

BlicKOMENTARI

 1. Bakela kaže:

  Saban

 2. Bobo kaže:

  Ranije su pljačkali banke,pošte,zlatare a danas apoteke

 3. Glas razuma kaže:

  Fina neka ta Subotica, je li ovo migrant bio ili lokalac?

 4. NijeMiJasno kaže:

  Mislim, stvarno bez veze, ako mu je trebao telefon i novac, valjda bi mu pametnije bilo da je pokusao opljackati prodavnicu mobilnih telefona. Dosla su takva vremena da ce da opljackaju i javni WC ako treba za saku sitnog novca, ovi nadrogirani ne umeju uopste razumno da razmisljaju. A ja mislio, opljackao apoteku jer mu hitno trebaju neki lekovi, a nema recept za njih.

 5. Casper kaže:

  Garant neki dopaš… Pun ih je grad!

 6. Caru carevo kaže:

  Tabadžijama, nasilnicima, lopovima, kriminalcima samo inicijali a poginulima puna imena. Šta ja znam, sigurno su takvi običaji.

 7. Andjelija kaže:

  Zašto ta ‘jedna apoteka” nema adresu, da znamo.Da li je to tajna? U centru ima puno apoteka a kad nešto pišete pišite do kraja,a ne poluinformacije.

 8. .................................... kaže:

  Kao u filmu”Mafija protiv mafije”

 9. X-MEN kaže:

  Caru carevo
  Zato jer nemaš pojma, pokojnik je pokojnik a kad neko nešto pljačka i sl , do suđenja je samo osumnjičen, zato se stavljaju samo inicijali, kada bude ” okrivljen ” stave celo ime i prezime…

 10. Petar G. kaže:

  Degenerik drogirani.

 11. Zoki kaže:

  Nema imena zato što nije osuđen nego osumnjičen. I šta vas interesuje kako se zove, da se nasladjujete mukom njegove porodice ?

OSTAVITE KOMENTAR

1 + 9 =