U Subotici veliko interesovanje za vakcinaciju

Među Subotičanima vlada veliko interesovanje za vakcinaciju protiv korona virusa. Nove količine vakcina stižu, a nadležni apeluju na građane da se prijavljuju za imunizaciju.

Više od 4.500 ljudi u Subotici do sada je vakcinisano protiv kovida 19.

673 osobe primile su Fajzerovu vakcinu, a do danas je 3.880 Subotičana primilo kinesku Sinofarm fakcinu.

 “Imunizacija neprestano teče svaki dan, zainteresovanost je kao što sam rekao ogromna i ono što je dobro je da neprestano dolaze nove količine vakcina”, kaže epidemiolog Zavoda za javno zdravlje u Subotici, dr Nebojša Bohucki.

Na svoju dozu Subotičani strpljivo čekaju na punktu za masovnu vakcinaciju u Novoj Opštini, gde ovaj proces protiče bez problema.

“Moram da apelujem na građane Subotice da se u što većem broju prijavljuju, da se ovaj proces imunizacije što pre odradi, jer je jako bitan za sticanje imuniteta celog našeg društva, da bi smo što pre krenuli u oporavak i razvoj privrede, ekonomije i da, kako Grad Subotica, tako i država Srbija, krene napred”, poručio je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić.

Trend smanjenja broja obolelih i hospitalizovanih i dalje je prisutan u regionu Subotice, gde je trenutno aktivno obolelih 648 građana.

RTVKOMENTARI

 1. salašar kaže:

  Bil Gejts trlja ruke.

 2. Toranj kaže:

  Uvek smo bili odgovorni prema sebi i drugima. Nikakvo iznenađenje nije.

 3. pista kaže:

  E tako… naucite se redu, cekanju, stajanju u redovima jer ce vas vakcina stititi do oko 8 meseci, pa onda hajde Jovo nanovo…

 4. Dijagnoza kaže:

  @ pista
  25. 01. 2021. u 13:25

  E tako… naucite se redu, cekanju, stajanju u redovima jer ce vas vakcina stititi do oko 8 meseci, pa onda hajde Jovo nanovo…

  Megille – Opet zagadjujes po internetu. Zasto to radis? Ti si jedan teski psihopata i zato pokusaj da se lecis. Mozda savremena medicina ima i za takve kao ti valjanog leka. Mada istini za volju kakav dobar pendrek moze takodje biti cudotvoran lek.

 5. Croat kaže:

  Kako stoje stvari 2021 ce isto proci u kovidu, vakcina nema dovoljno , ne samo u Srbiji vec i u EU. Leto ce doneti nesto poboljsanja al ostaje lose. Upravo sam dobio vest da mi bivsi sef preminuo od kovida. 66 godiste. Bio sam skeptican oko kineske vakcine al na kraju ce bit daj sta das…..

 6. Anonimni kaže:

  Uvedite još punktova za vakcinaciju!

 7. kuki kaže:

  @ Vođa se zaglavio. Sada je u buli ,jer nije mu uspeo da bude ekskluzivni distributor vakcine u EU i šire. Obećao Konezima i Rusima dobar posao. Ali nisu oni naivni na zapadu-uvalili su mu kontraudarac. Sada upravo na zapadu i EU glumataju najviše sa maskama. Ceo svet počeo da nosi maske. Vođa bi sada već davno se isčupao iz rupe koji je sabi iskopao, Ali ne ide zbog dila sa ‘bratom’ ‘ Siom . Naime sa Dačićam su im obečali da će Si i kinezi biti naveća ekonomija na svetu-ovo je onomad potvrdio i Dačić.Mali od palube i veliki od palube su se dobro preračunali.

 8. No name kaže:

  kuki – A kako bi bilo da se ti malo vakcinišeš? Protiv gluposti.

 9. Nikola Stefkovic kaže:

  Al ste face, niko od vas sa imenom i prezimenom. Cega se stidite? I onako svi oni koji zele znati ko ste, oni od kojih strepite, znaju bolje ko ste nego vi sami. I ajmo sad svi trk na vkcinaciju, dok jos ima. Ja vam moju dajem al da je podelite bratski na ravne casti.

 10. No name kaže:

  Nikola Stefkovic – Bež` od vakcinacije, Nikola, koliko te noge nose, i to pod punim imenom i prezimenom! Inače si gotov. Koga u`vatiše, njega je..aše!

OSTAVITE KOMENTAR

+ 40 = 41