U bolnici 12 novih pacijenata, ukupno hospitalizovano 115

U protekla 24 časa, u kovid respiratornoj ambulanti Opšte bolnice Subotica pregledano je 27 pacijenata, a 12 je primljeno na bolničko lečenje. Na dalju kućnu izolaciju otpušteno je sedam pacijenata koji su se oporavili.

Trenutno je u kovid delu bolnice hospitalizovano 115 pacijenata, od kojih je devetoro u kovid jedinici intenzivnog lečenja, osam je na mehaničkoj ventilaciji.  Svi ostali hospitalizovani pacijenti su za sada stabilnog kliničkog stanja. Kod jednog zdravstvenog radnika potvrđen je kovid, objavljeno je na sajtu Opšte bolnice Subotica.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. Goran kaže:

  nije dobro

 2. mistel jebac kaže:

  Ma to je laz sve samo da uzima vučič novac

 3. Doktor kaže:

  Ovoliko obolelih i na respiratoru je proletos imao ceo Klinicki centar Vojvodine, a sada samo Subotica. A brojke za celu Srbiju su otprilike kao i proletos… Mislite o tome i cuvajte se

 4. Tijana kaže:

  Vodite računa i dozovite se pameti, ja kao taj oboleli zdravstveni radnik, hospitalizovana i na kiseoniku Vas sve lepo molim.
  Ne znate koji pakao prolazim i koliko mi je teško

 5. sasa kaže:

  @Tijana
  Tijana jaka si ti izdrži. Nevernim Tomama i hejterima treba već jednom reći dosta više. Solidarnost sa svim obolelima i rizičnima nam je sad najpotrebnija.

OSTAVITE KOMENTAR