U tržnom centru Užas

U trgovačko zanatskom centru Užas  na Palićkom putu, koji se nekada zvao i Šumice, nema više ni traga od onog košmara koji je ovde vladao pre dve godine.

 

Prvi je majski dan pa može biti zbog toga nema žive duše a ono što je najzanimljivije, nema više ni grafita, srče, gusarskih zastava i pretećih poruka sa zidova.

 

Zidovi su beli, prozori i izlozi čitavi…Pripadnici plemena Užas, izgleda da su premestili svoj tabor odavde i otišli negde drugo, ili su izumrli i nestali, odnosno odrasli i počeli da se bave ozbiljnijim stvarima.

 

Nekada

DanasKOMENTARI

 1. Boki kaže:

  To su ovi iz Galije uredili i svaka im čast na tome! Ja sam živeo u tom kraju do pre par godina i nije se moglo živeti od buke noću!

 2. Dragan kaže:

  kafe Bazaaaaaaaaaaaaaa 

 3. marko kaže:

  nazalos bojimse bice za koji dan dzabaste krecili.

  a problem je lako resiv posto se zna kose tamo okuplja

 4. Dragan kaže:

  bolje je bilo pre 😀 

 5. Aleksa kaže:

  Baš lepo što ste im skrenuli pažnju!

 6. freelancer kaže:

  Prizivate nevolju ili šta?

 7. Potokatepetl kaže:

  Galija= prdekana!

 8. Bazooka Joe kaže:

  Zgrada poste u Segedinu je osvanula iskrabana grafitima: Delije Avala, CZ  i sl, “suvenir” nakon vaterpolo utakmice C.Zvezda – Szeged.
  Verovatno je neko mislio, da nas ne mrze dovoljno u Madjarskoj, pa je resio malo da im isara centar grada crvenom cirilicom. Bas “lepo” i “kulturno”! Jeb** ti Djokovica sto se trudi da nam popravi imidz, kad je Srbija puna divljaka.

 9. ...... kaže:

  3 x PLJUC! Da ne cuje zlo…. nije tesko biti fin.

 10. Zid kaže:

  Sad ce biti plavo belo
   

 11. Istina kaže:

  Hvala vam, verovatno ste sa vasim tekstovima uticali na nadlezne organe, zelim vam da nastavite sa iznosenjem problema u javnost. Hvala !

 12. milan kaže:

  Gaija?! Jel se tamo nesto valja?

   

OSTAVITE KOMENTAR