Ubica i dalje na slobodi!

Sutra će se navršiti tri godine kako je na svirep način ubijena Milica Brašin (16). Ubistvo se desilo samo 50 metara od njene kuće.

 

milica-barasin27. oktobra 2010.godine pronađeno je telo maloletne devojke pored pruga na Zorci, a konstantovano je da su povrede žrtvi nanete u predelu vrata oštrim predmetom. Telo je pronađeno na putu između ulica 27. marta i Grabovačke, nedaleko od pruge. Majka, Svetlana Simendić kaže da je samo nada održava. 

 

– Ne znam šta da kažem. Ubica moga deteta je slobodan. Najviše me muči pitanje: Zašto? Ne mogu da shvatim da je neko mogao na takav način da ubije dete. Muči me to što nema motiva. Stalno idem u policiju i kod tužioca, ali dobijam iste odgovore da je istraga u toku – priča majka ubijene devojke.

 

Milica kao i većina njenih vršnjakinja je maštala da postane modni kreator, frizerka, manekenka… Nažalost ona neće postati ništa od toga. Od momenta kada se dogodilo ubistvo pre tri godine bilo je mnogo “verzija” ubistva. Prvo su govorili da je maloletno devojka žrtva strasti, pa da je osveta u pitanju, a sve u svemu niko nema odgovor na pitanje: zbog čega je jedan mlad život na tako monstruozan način okočan. Na mestu gde je pronađeno njeno telo porodica, prijatelji i drugari radi sećanja ostavljaju cveće i pale sveće.

 

Vesti iz arhive:

 

22.4.2012 Ubica Milice Barašin i dalje na slobodi!

5.12.2011. Ispovest majke ubijene Milice

7.10.2011. Godinu dana je prošlo od svirepog ubistva u Subotici

12.10.2010. Novi detalji povodom ubistvaKOMENTARI

 1. ... kaže:

  pravda nije zadovoljena! i to je porazavajuce.

 2. lol kaže:

  ..OVO JE BAS MISTERIOZNO,..3 GOD…NIKAKVOG TRAGA,..ILI SE SVE ZNA PA SE ZATASKAVA,..PA STA RADI TUZILASTVO,POLICIJA, ..NEGDE JE ZAPELO,ALI STA JE RAZLOG…POCIVAJ UMIRU DRAGO DETE..

 3. s.v.t. kaže:

  Uzasno! Sve ubice i lopove hitno pohapsiti!

 4. stormwatch kaže:

  E Subotice, Subotice…da se u nekom gradu u civilizaciji desio ovakav stravican zlocin, bila bi prevrnuta cela policija i pravosudje u toj zemlji i gradu jer ovakav slucaj zverskog ubistva koji je prosao nekaznjen bez i jednog jedinog traga (ma nemoj) i gde "niko nista nije video" osim jednom crnog auta, pa drugi put crvenog itd…..predstavlja u stvari zeleno svetlo za dalja izvrsavanja ovakvih krivicnih dela. Kako niko nista ne zna? Jedni druge stite, e to je problem a Suboticani samo cute i super im je.

 5. heaven kaže:

  Zar u Subotici vise ni ljudski zivoti nista ne vrijede?Ali pociniteljima mozemo poruciti;Zlo je kao bumerang,vrati se kad – tad.

 6. marija kaže:

  sramota,nemam reci,korumpirana DRZAVA!!!!

OSTAVITE KOMENTAR