Ubica i dalje slobodan

Milica Barašin mogla je da bude modni kreator, frizerka ili da se bavi nekim drugim poslom o kome je maštala. Na žalost, njen život je završen i pre nego što je počeo. Danas se navršilo dve godine kako je na svirep način ubijena Milica Barašin (16).

 

Na mestu gde je monstruozno ubijena Milica Barašin njena porodica, prijatelji radi sećanja ostavljaju cveće i pale sveće. Majka ubijene devojke, Svetlana Simendić kaže da je u kontaktu sa policijom i da joj uvek odgovaraju da je istraga u toku. Problem je što nema motiva za tako svirep zločin.

 

– Danas se navršilo dve godine, ali nikakvog pomaka nema. Sve je isto kao i tog dana, novih informacija nema. U konataktu sam policijom i zamenikom javnog tužioca, ali rezultata nema. Tragove je policija tražila po pruzi. Ne znam kome da verujem i samo verujem u sudbunu, da će ga pronaći. Poručila bi deci da ne idu samo noću. Šta poručiti kada svet izopačio i šta uraditi. Mislim da je sačekana ispred te kuće, prevučena.Video je jedan dečko da je išla stazom i jednog momka iza nje sa kapuljačom – priča, majka Svetlana Simendić.

 

Majka i baka su sobu svoje devojčice okrečili i vratili sve na mesto.Pre dve godine sedmog oktobra njeno beživotno telo pronađeno je pored pruge u naselju Zorka, na periferiji grada 100 metara od kuće. Bila je učenica drugog razreda Srednje hemijsko-tehnološke škole. Njen deda Radivoj je umro od tuge.

 

– Izgubio je nadu, odbijao je hranu i vodu. Izgubio je nadu da će biti ubica otkriven. Par dana pre smrti je rekao Milice deda dolazi po tebe. Ja neću se prepustiti tuzi i verujem da će ga pronaći. Ne mogu da verujem da takva osoba šeta slobodno – priča Svetlana Simendić.

 

Nama ništa ne vredi kada je nema i izgubila sam nadu, kaže kroz suze kaže baka, Stojanka.

 

I nakon dve godine svirepi ubica je među nama i slobodno šeta svetom.

 

O slučaju se pisalo:

 

8.oktobar 2012.  Ubijena maloletnica
9.oktobar 2012.  Monstrum joj odsekao glavu
12.oktobar 2012.  Novi detalji povodom ubistvaKOMENTARI

 1. Nina kaže:

  Ubica je poznat, ali to ne sme da izadje u javnost..

 2. ajsa kaže:

  tuzno…………….

 3. Milo kaže:

  Pravo kazes!

 4. amacak kaže:

  sa ovim bi teško neko mogao da prođe ako već navodno znaju ko je. 

 5. dr. tikvicki kaže:

  TRAGICNO, SVAKA CAST MAJCI TO TREBA IZDRZATI I ZIVETI SA TIM DA IZGUBIS DETE NA TAKAV NACIN.

 6. sir Ant kaže:

  Neodgovorno je spram javnosti, nas koji su je poznavali, a pre svega zbog majke i bake napisati tako nešto bez osnova. Ako već imaš osnove, onda ih obelodani da i mi znamo. Daj podatke policiji. Ili više ne piši tako nešto!

 7. freelancer kaže:

  Niti ja ne verujem da je ubica poznat, ali se eto „pokriva“. Malo je… hm… slobodna „konstatacija“. Istraga može da teče brže ili sporije, efikasnije ili nespretno, ali… Savršeni zločin ne postoji. Pre ili kasnije, sve to dodje na svoje…

 8. Prozivcanin kaže:

  i ja sam isto cuo da se zna ko je to uradio ali da je neko poznat iz grada i da se ne sme objaviti

 9. Drobina Robert kaže:

  Njoj je sirotoj vec svejedno,njenim najblizima ce ostati patnja.Mozda ce istinita izbiti kada se najmanje bude nadalo.Setih se da je pre dosta godina moj komsija nestao,policija je zavirila pod svaki kamen bez uspeha i onda je naden pre dve tri godine u podrumu zute kuce.I onda su po carsiji kruzile price na kraju je rasplet bio takav da niko nije ni pomisljao na takvo nesto.Mozda je i sad tako,ako slucaj bude resen verujem da ce epilog biti takav da ga ni Nostradamus ne bi predvideo.

 10. pajo kaže:

  Gubim poverenje prema policiji…. koliko li je ovakvih i slicnih tragedija gde policija jos uvek nije pronasla zlikovce…. setimo se samo pobijene sestoclane porodice Salma u Horgosu… tragedija se desila pre 5-6 godina, ovaj pre 2 godine…. rade li drotovi ista sem sto kaznjavaju bicikliste…

OSTAVITE KOMENTAR