Ubica Milice Barašin i dalje na slobodi!

Ko je ubio Milicu?
Milica Barašin (16) iz Subotice brutalno je ubijena 7. oktobra 2010. godine. Masakrirano telo pronađeno je pored somborske pruge, na svega 50 metara od kuće u kojoj je nesrećna tinejdžerka živela. Prošlo je više od godinu dana od zločina, a ubica još nije ni identifikovan, a kamoli uhapšen.

– Dosad je na informativni razgovor privedeno više od 100 osoba. Poslednji put su pre nekoliko dana dva muškarca podvrgnuta poligrafskom testiranju, ali su obojica „prošla“.

 

Istraga o ovom slučaju i dalje je u toku i očekujemo da će brutalni ubica u što skorije vreme biti identifikovan i priveden – kaže izvor Kurira iz policije.

 

Milica Barašin bila je učenica Srednje hemijsko-tehnološke škole. Živela je s mamom, bakom i dekom. Njena porodica počela je da gubi nadu da će ubica biti otkriven, pa je prošle godine poslala pismo ministru policije Ivici Dačiću u kojem ga mole da MUP što pre uhapsi ubicu.

 

– Ministar je odgovorio da je to ubistvo jedan od prioriteta. Operativci policije stalno rade na njemu, pozivaju ljude na informativni razgovor i istražuju svaki detalj koji bi mogao da pomogne da ubica bude otkriven – kaže sagovornik Kurira iz policije.

 

Podsetimo, Milica Barašin pronađena je mrtva pored pruge sa ubodima nožem po grudima i vratu. Nesrećnoj devojčici bilo je isečeno nekoliko prstiju na rukama i presečena vratna arterija. Ubica ju je sačekao, uhvatio s leđa i zaklao. Prsti su joj odsečeni jer je probala da se odbrani i da skloni nož.

7. 10. 2010. Ubijena Milica Barašin (16), učenica Srednje hemijsko-tehnološke škole iz Subotice

 

 

Pratio je automobil


Milica je kobne večeri bila kod drugarice. Javila se baki da uskoro stiže na večeru. U trenutku napada slušala je muziku na MP3 plejeru. Njeni poznanici kažu da se nije plašila mračnog puteljka i da je često tuda išla noću. Jedino čega se plašila bile su pretnje nepoznatog muškarca koji ju je pratio automobilom.KOMENTARI

 1. Stefan kaže:

  Strašno!  🙁

 2. SU kaže:

  R.I.P.

  Nadam se da će zločinca stići kazna!Što pre!!

 3. Anonimni kaže:

  kako da ne…

 4. plavusha kaže:

  Mnogo mi je zao porodice Milicine a nije mi jasno kako taj monstrum i dalje seta ..ko li njega stiti…

OSTAVITE KOMENTAR