Ubici Florijana Čikoša 15 godina

Novosadski Apelacioni sud povećao je danas kaznu zatvora Milanu Lasici (42) iz Futoga sa 10 na 15 godina, zbog ubistva subotičkog biznismena Florijana Čikoša.

 

Lasica je uhapšen februara 2009. godine, nakon skrivanja u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

 

On je 20. juna 2007. godine na Kameničkom putu u Novom Sadu, sa više hitaca iz vatrenog oružja ubio Čikoša u automobilu dok je čekao ugovoreni sastanak kod srušene zgrade Televizije Novi Sad.

 

Milan Lasica je poreklom iz Nikšića i za ovo ubistvo bio je prvobitno osuđen na 12 godina zatvora, da bi mu kazna potom bila smanjena na 10.

 

Današnja odluka Apelacionog suda u Novom Sadu je pravosnažna.

 

 

 

I Čikoš je bio poznat Policiji

 

Florijan je najviše “radio” preko fantomskih firmi. Protiv njega je svojevremeno podneta krivična prijava zbog sumnje da je zajedno sa “kolegama” nezakonito poslovao sa nepostojećim firmama u Senti, koje su oštetile državu za više od 11 miliona dinara! Tada je Čikošu bio određen pritvor od mesec dana.KOMENTARI

  1. SRPKINJA kaže:

    Treba da mu daju nagradu,a ne da povecaju kaznu,Florijan Cikos je mnoge familije zavio u crno ..mnogo gore s tim svojim prevarama,mnogim aje ukrao na stotine hiljada i desetine eura,nije gledao ko ima jos a ko nema,bio je velik muckaros i prevarant,mnogo los covek.

  2. SRPKINJA kaže:

    Ostetio drzavu i mnoge

  3. Josip kaže:

    Gorepomenuti gospodin se godinama bavio svetskim prevarama koje su mnoge suboticke porodice ostavile bez krova nad glavom, imovine i ustedjevine.

OSTAVITE KOMENTAR