Ubijen član Magdine grupe Goran Stavrić

Goran Stavrić nekadašnji  član grupe Marinka Magde, koja je u okolini Subotice i u Mađarskoj počinila 14 zločina, ubijen je 6. jula u Limi (Peru).

goran stavric

 

Goran Stavrić je još početkom devedesetih postao poznat policiji zbog brojnih krađa i razbojništava. Uhapšen je 1993. godine kao član kriminalne grupe ozloglašenog serijskog ubice Marinka Magde (51).

 

Posle izlaska iz zatvora 2003. godine , ubrzo je  na četiri godine  osuđen zbog pljačke Delta banke u Mladenovcu sa grupom Zorana Raškovića Serdara. Iz zatvora je pobegao i pretpostavlja se da je tada uspeo da se dokopa Brazila.

 

Peruanski mediji su preneli da se ubistvo dogodilo ispred restorana “MekDonalds” u predgrađu Mari – flores, koji se nalazi u Limi, prestonici Perua. Policija je ustanovila  da se radi o Goranu Stavriću (41), za kojim je raspisana interpolova poternica još 2011.

 

Brazilske vlasti optužuju ga za brojne pljačke, trgovinu drogom i oružjem. Policija sumnja da iza zločina stoje kolumbijski bosovi, kojima je ubijeni dugovao novac.KOMENTARI

  1. joska kaže:

    dobar covek

OSTAVITE KOMENTAR