Porodična tragedija na Radanovcu

Juče oko 23,30 u naselju Mali Radanovac Zoltan G. ubio je jednim hicem iz pištolja svoju nevenčanu suprugu Editu Š., a onda je i sebi presudio. Komšije kažu da su čule svađu i pozvale policiju.

 

U saopštenju policije se navodi da je Z.G. sinoć u večernjim časovima otišao do svoje bivše nevenčane supruge E.Š., gde je nasilno ušao u kuću i nakon kraće rasprave, iz pištolja koji je poneo sa sobom, usmrtio E.Š. a potom je izvršio samoubistvo.

 

Tragedija se dogodila u ulici Palmina broj 28 u naselju Mali Radanovac.

 

– Edita je imala dvoje dece iz prvog braka, kao i Zoltan, jako su se svađali. Ona je otišla od njega i došla kod njene majke i bake. Ja sam spavao, a moj sin i snaja su čuli kada je ćerka vikala „Nemoj da ubiješ mamu“. Strašno. Zvali smo policiju, ali on je već ubio nju i dva puta pucao sebi u glavu. Strašna tragedija – priča komšija koji je želeo da ostane anoniman.

 

Zoltana u naselju su znali svi jer je radio sa drvima. Opisali su ga kao vrednog čoveka.

 

– Ne mogu da verujem da ju je ubio još uvek. Nikada nije bio agresivan. Zbog čega su se posvađali, stvarno ne znam – kaže prijatelj Zoltana.

 

Predstavnici mesne zajednice obišli su porodicu nastradale Edite i ponudili pomoć. Beživotna tela nevenčanih supružnika poslata su u Novi Sad na obdukciju. Uviđaj je izvršen od strane istražnog sudije Višeg suda u Subotici Molnar Ferenca, zamenika Višeg tužioca u Subotici Dominke Milić i ovlašćenih službenih lica Policijske uprave u Subotici.KOMENTARI

 1. attila kaže:

  Dva puta pucao sebi u glavu?  Sumnjivo………..!

 2. Vanja kaže:

  prvi put budala promasio!! 

 3. ceca kaže:

  VELIKI RADANOVAC !!! A ne Mali Radanovac.

 4. abrakadabra kaže:

  nisam sigurna da Palmina ulica na toj strani ima parne brojeve…….

 5. bas kaže:

  kada će već jednom novinari iz Yueco-a da napišu tačnu lokaciju uvek im se provlače ovakve greške, strašno

   

 6. Anonimni kaže:

  bas:

  kada će već jednom novinari iz Yueco-a da napišu tačnu lokaciju uvek im se provlače ovakve greške, strašno

  kADA? Nikada..

OSTAVITE KOMENTAR