Ubistvo ciglom zaprepastilo komšije

Prema izjavama komšija, Eržebet Milićev, optužena da je udarcima ciglom usmrtila Roberta Kurinu (43) iz Subotice, ima policijski dosije, a bila je i na izdražavanju zatvorske kazne. Majka je više dece, koja ne žive sa njom, već su zbrinuta u hraniteljske porodice i dom.

– Nisam čula šta se noćas dešavalo u našoj maloj ulici, gde živim od rođenja. Poznavala sam Hertu, majku Eržikinu, ali nismo se družile. Ona se ovde doselila pre oko godinu dana. Znala sam i njenog unuka Berlanda i ne mogu da verujem da se ovako nešto može desiti i u najbližem okruženju – govori zaprepašćena Katalin Jakša (64) koja živi u ovoj ulici.

14_1000x0

Kosta Rajić (28), takođe nije čuo za zločin koji se dogodio u nedelju noć.
– Družio sam se sa Berlandom i prethodne večeri smo zajedno otišli u Čoku. Ja sam se ubrzo vratio auto-stopom, jer imam kod kuće dve ćerkice i suprugu, a za Berlanda, ne znam kada se vratio. Govorio je da očuh Robert dolazi iz Subotice da ih napada i da im preti i da je spreman da mu se odlučno suprotstavi ako ponovo dođe. Nisam mogao da zamislim da je bio spreman i da ga ubije – kaže Kosta.

Beživotno telo Roberta Kurine (43) iz Subotice, pronađeno je u nedelju noć kraj zemljanog puta u Savskoj ulici, ispred kuće broj 68 severnobanatskog sela Ostojićeva kod Čoke.

Zbog sumnje da su počinili ubistvo, policija je slobode lišila Robertovu nevenčanu suprugu Eržebet Milićev (34) iz Kikinde i Berlanda Baluška (18) iz Bečeja, njenog sina iz prethodnog braka.

 

BLIC

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: