Ubistvo Milice Barašin i dalje misterija

Šest godina je prošlo od svirepog ubistva Milice Barašin iz Subotice. Njena majka, Svetlana Simendić kaže da polako gubi nadu da će ubica ikada biti pronađen. Istraga je još u toku.

Milica Barašin, čiji je život tako svirepo prekinut, maštala je da bude manekenka ili modna kreatorka. Njena majka, Svetlana Simendić objašnjava da sada polako gubi nadu da će ubica ikada biti pronađen. Kaže da joj se čini kao san, a njenu Milicu svi zaboravili

“Neki se reše, a neki su misteriozniji kao ovaj Miličin slučaj. Kao što je sam ministar rekao, ispadne da je izvršioc ovog krivičnog dela pametniji od svih nas. Što se ispostavilo i da je tako. Ne znam šta reći. Počela sam da gubim nadu”, kaže majka Svetlana.

milica-barasin-sa-majkom-i-bakom_660x330

Nedostatak motiva za ovo svirepo ubistvo jedan je od glavnih razloga zbog kojeg policija tapka u mestu. Iako je više puta naglašeno da je ovo jedan od prioritetnih slučajeva, ne samo u Subotici nego i u zemlji, ubica još uvek nije pronađen.

Podsetimo, 7. oktobra 2010. godine pronađeno je telo maloletne devojke, Milice Barašin (16) pored pruga na Zorci, na putu između ulica 27. marta i Grabovačke. Ubica još uvek slobodno šeta, a nada da će jedan od najsvirepijih zločina u Subotici biti rešen polako nestaje.

 

RTVKOMENTARI

 1. Đuro kaže:

  Stvarno je potreban veći pritisak javnosti da se ovaj slučaj pomeri sa mrtve tačke,ubica je i dalje na slobodi,mislite o tome….

 2. laki kaže:

  Nije slučaj MISTERIOZAN, koliko su pojedinci u uvoj us**noj državi zaštićeni i mogu da rade šta hoće, pa i ubijaju obične smrtnike. To je prava istina koju naši ministri i političari nemaju nameru da priznaju, ali je lako shvati svako ko i malo uključi mozak.

  Tako je u svakom segmentu ove farme nazvane SRBIJA. Gde god se okreneš bitange ništa ne rade i uživaju u svim blagodetima, bez ikakvog straha da će ih neko i popgledati, a kamoli proveravati… dotle poštenjačina crnči 8-12 sati dnevno kod robovlasnika (INVESTITORA, kako ga krste naše vlasti) da bi stekao za osnovne životne potrepštine.

  U ovom trenutku gadi mi se sve u ovom državnom sistemu, ali živi nada da ćemo ih u dogledno vreme sve zasluženo ZGROMITI.

 3. Djuka kaže:

  bravo za policiju, ministra i predsednika vlade.
  ovaj slucaj je pravo merilo njihovih sposobnosti.

 4. Mister No kaže:

  Slučaj Džeka Trboseka nikad nije rešen. Eventualno rešenje slučaja bi možda donelo donekle mir , roditeljima ubijene devojčice.

 5. @Djuka kaže:

  Znaš, 2010. si imao drugog ministra i drugog predsednika vlade pa bar proširi kritiku sposobnosti i na njih…ali poenta je ista, ubica šeta ovim gradom.

 6. justicija kaže:

  Djuka it šit,pa jel na ovom da zarađuješ sendviče???

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 1 =