Ubuduće prednost Subotičankama

U zimskom prelaznom roku ŽFK Spartak je doveo tri mlade i izrazito talentovane Vojvođanske igračice, Allegru Poljak, Milanu Knežević i Saru Cetinu, ali će sledeća pojačanja seniorskog tima biti popunjavana iz Spartakove škole fudbala.

 

084_cetina_sara1Na spisku fudbalerki ŽFK Spartak od juče se nalazi ime mlade Novosađanke SARE CETINE (16.04.2000.). Na osnovu rezultata nedavno obavljenog testiranja motoričkih sposobnosti, kojem je prisustvovala i Sara, ali i na osnovu njenog dosadašnjeg rada očigledno je da se radi o jednoj od najperspektivnijih mladih golmanki Srbije. Sara dolazi iz fudbalske škole „Bolesnikov" iz Novog Sada. Članica je kadetske reprezentacije Srbije (U-17) mada ima tek nepunih četrnaest godina.

 

Bojan Arsić, sportski direktor kluba, ističe da je dovođenjem Sare Cetine završen prvi krug realizacije plana u podmlađivanju seniorskog tima.

 

"U ovom prelaznom roku tim je podmlađen igračicama iz drugih fudbalskih škola, ali ćemo u budućnosti akcenat staviti na igrački potencijal koji će stasavati u našoj školi fudbala" – rekao je Bojan Arsić. "Sara Cetinja je najpespektivnija golmanka na našim prostorima i velika nada srpskog ženskog fudbala. Verujemo da će se Sara svojim kvalitetima u budućnosti izboriti za svoje mesto u šampionskom timu."KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR