Udavio se migrant u mrtvoj Tisi

Po svemu sudeći je jutros jedno lice izgubilo život u mrtvoj Tisi. Izgleda da se radi o ilegalnom migrantu koji je hteo da pređe srpsko-mađarsku granicu u blizini sela Reske. Patrola mađarske policije je oko 6 sati ujutro uočila kako više lica nastoji da prepliva sa srpske na mađarsku stranu. Dvoje odraslih i jedno dete su u tome i uspeli, dva muškarca su se vratila na srpsku stranu, a treći muškarac je nestao i još uvek ga traže.

davljenik
Portparol područnog organa mađarske policije Sabolč Senti je rekao da je traganje započelo čim su prethodno iz vode spasili pet iračkih državljana, porodicu koju čine otac, majka i troje dece, od kojih je dvogodišnje dete bilo u kritičnom stanju, te je prva pomoć izašla da mu spasi život. Muškarac je u pritvoru, a majka sa decom je smeštena u bolnicu.

O pokušajima preplivavanja mrtvog rukavca reke Tise je obaveštena i srpska policija koja je identifikovala lica koja su se vratila na teritoriju Republike Srbije, dok je treći muškarac nestao i pretpostavlja se da se udavio.

Mađarska policija traži njegovo telo podvodnim sonarom, radarom i angažovanjem ronilaca.

 

Pannon rtvKOMENTARI

  1. Rom kaže:

    Oni kao kamikaze, „sto ih je vise to ih je manje“ 🙂 shega.
    Saucesce porodici njegovoj u ramali 🙁

OSTAVITE KOMENTAR

46 + = 48

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: