Udes u Subotici, poginuo muškarac kod prihvatilišta za migrante

D. B., muškarac star 38 godina iz Subotice, poginuo je noćas od posledica povreda koje je zadobio u teškoj saobraćanoj nesreći na zaobilaznom Palićkom putu u Subotici, nedaleko od Privremenog prihvatilišta za migrante.

Prvi rezultati istrage su pokazali da je uzrok nesreće najverovatnije neprilagođena brzina usled koje je vozač izgubio kontrolu nad vozilom marke “pežo 307”, sleteo sa puta na travnati deo, a zatim na betonski deo gde se nalazio kamion sa prikolicom u koji je udario.

U Policijskoj upravi Subotica potvrdili su da se oko dva sata jutros dogodila nezgoda u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Automobil je odnet na vanredni tehnički pregled, a telo nastradalog vozača biće poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

 

Kurir.rs , BlicKOMENTARI

 1. Ayrton Senna kaže:

  Tragično jer nije moralo da se desi ali još tragičnije što se desilo. Da nije bilo sticaja nesretnih okolnosti…ali bilo ih je.

 2. Milan kaže:

  Čovek nema položen vozački ispit, dan pre toga pušten iz pritvora i kažnjen od sudije za prekršaje sa 30 dana zatvora i 200000 dinara jer je, usput i naduvao 2 promila alkohola! Sa istim tim autom se jutros zakucao! Strašno, kako ljudi ne shvataju kad im Bog pošalje poslednju opomenu u životu!!!

 3. Trovach kaže:

  @Milan…Nije lepo da tako razmisčjam, ali mozda je bolje ovako, nego da je nekog ubio, a on preziveo.

 4. Svetislav kaže:

  Udario je mučenik u moj kamion, koji sam parkirao ispred ulaza u firmu, samo da uzmem dozvolu i da nastavim ka granici. Kamion ostao upaljen sa svetlima i sva četiri migavca, bio van puta. Da nije bilo kamiona verovatno bi udario u portirnicu koja je bila u istom pravcu. Daje bio vezan verovatno bi ostao živ, jer su airbag jastuci iskočili, ali je mučenik udario glavom u stub. Strašno

 5. Milan kaže:

  Svetislav
  Šta da ti kažem Svetislav. Čoveku je jednostavno bilo suđeno. Nemoj da imaš grižu savesti, život ide dalje. Njemu na žalost ništa nije vredelo da se ukaže. Ko zna, koliko je dugo vozio bez vozačke i pod dejstvom alkohola. Imao je opomenu od države, Boga, nije vredelo!

 6. Lora kaže:

  Taj koji je napisao da je vozio bez dozvole laže a dali je te noći pio neznam znate vi šta jednoj majci izgubiti sina koji je živeo u Subotici ima ona i ćerku ali ona je u Amstendarmu stavite se u jadne majke koži pa pišite bulaze i gluposti a kamiondžija vama svaka čast niste vi krivi i neka vas savest ne grize

OSTAVITE KOMENTAR