UEFA kontroliše gradski stadion

Specijalni izaslanik Evropske fudbalske unije (UEFA) u saradnji sa kolegama iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS), od 8. do 11. aprila obaviće inspekciju pet stadiona u Srbiji, saopštio je danas FSS.

 

Biće pregledani Gradski stadion u Subotici, Gradski stadion u Užicu, Stadion “Čika Dača” u Kragujevcu i dva stadiona u Beogradu, stadioni Partizana i Crvena zvezde.

UEFA je ove stadione izabrala, najpre, jer neki nikada do sada nisu pregledani, dok su preostali kontrolisani, ali pre izvesnog vremena, pa je neophodna nova poseta.

 

Prošle godine, a povodom organizacije Evropskog prvenstva za igrače do 17 godina izvršen je pregled Gradskog stadiona u Smederevu, stadiona Obilića u Beogradu, Gradskog stadiona u Jagodini, kao i stadiona Karađorđe u Novom Sadu.

 

Inspekcijom stadiona u aprilu biće završen postupak pregleda stadiona svih kandidata za takmičenja u organizaciji UEFA.

 

Izvor: BlicKOMENTARI

 1. general kaže:

  Ja mislim da ce biti prezadovoljni sto je poseceno ono zbunje i shiblje oko stadiona :))

 2. Hale kaže:

  Ima šta i da vide ovde u Subotici 😥 .Krstiće se ljudi kad vide ovo ruglo.

  Hoćemo stadion !!!!

 3. Double P kaže:

  To je tamo Hadzija Arben ????

 4. dasHHa kaže:

  UEFA ce imati cast da oceni najekoloskiji stadion u Evropi:mala potrosnja struje(nema video wall i semafora, nema reflektora, nema press centar, nema plasticnih stolica, mahovina je prisutna kao dekoracija tribina a cak se stedi i voda u sistemima za drenazu i osvezavanje travnjaka. Jedino zbog cega nece proci UEFA komisiju nas stadion je zato sto nema broadbanda a danas se internet smatra kao standard za bilo kakav sportski objekat. Lideri smo ne samo u regionu nego i u evropi!

 5. Pepinjo kaže:

  Nema sta ovaj stadion nema mane cista 10 :):):)

 6. rolex1976 kaže:

  Hoće li im konačno već neko narediti pa čak i usloviti da kupe i postave semafor.Prvo su to trebali da učine FSS ili zajednica superligaša,ali kad već oni nisu, ovi bi morali !!!

 7. Pita Gora kaže:

  rolex1976:

  Hoće li im konačno već neko narediti pa čak i usloviti da kupe i postave semafor….

  Pa, eto, kad već zahtevaš – naređujem ti da kupiš i postavlš semafor!!!

  :mrgreen:

  Naravno da od te naredbe neće biti koristi pošto nisi vlasnik stadiona i zabole te za ulaganje u nešto što nije tvoje….

  😎

  Ali kada bi neko sa tuđim novcem sve lepo sredio…. a neko treći uzeo pod svoje sređen stadion… e, to bi već moglo da prođe. Samo se nadam da ova verzija “sređivanja” neće proći!!!

  A što se tiče inspekcije UEFA – džaba dolaze. I bez njih znamo da Gradski stadion ne zadovoljava evropske standarde    🙁

 8. dasHHa kaže:

  Novi Wembley :mrgreen:

OSTAVITE KOMENTAR