I policajci dilovali drogu i oružje

Policija je u Novom Sadu i Subotici uhapsila šestočlanu organizovanu kriminalnu grupu, među kojima su i dva policajca, zbog nelegalne trgovine narkoticima.

droga

Zaplenjena je znatna količina opojnih droga, psihotropnih supstanci, oružja, eksplozivnih sredstava i municije, kao i četiri vozila, saopštio je MUP Srbije.

U sinhronizovanim akcijama uhapšeno je jedno lice iz Novog Sada, tri lica iz Subotice, kao i dva policijska službenika, zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U ovoj akciji otkrivena je laboratorija za proizvodnju sintetičkih droga i zaplenjeno 20 kilograma praha za koji se sumnja da je opojna droga, više od 115 hiljada tableta koje spadaju u grupu psihotropnih supstanci.

Zaplenjeno je i četiri pištolja i dva prigušivača, oko 500 metaka, šest detonatorskih kapisli, četiri automobila i 40.000 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika.

Uhapšena su lica M.T. iz Novog Sada, V.J, Ž.K. i A.K. iz Subotice i policijski službenici A.P. i S.D.

 

SrnaKOMENTARI

 1. Sojic kaže:

  Sta reci a ne zaplakati

 2. Obican Suboticanin kaže:

  Cek cek…samo 3 iz Su?! Pa covece ima toliko skupih automobila koje voze mladi momci bez skole bez legalne firme i bez porodicnog nasledja a vi uhapsili samo 3 ?!?!?!??!

 3. ROSA kaže:

  Kad doktor medicine nešto pogreši, objave mu puno ime i prezime, a ovim narko dilerima, čuvaju čast!

 4. Mister No kaže:

  Nemoguće ! 🙂

 5. Adem jashari kaže:

  EWO SRPSKA POLICIJA KAKO RADI KRIMINALNE RADNJE A MANJINE NI KRIVE NI DUŽENE JEBE SUD POLICIJA I SOCIJALNI RAD MAFIA JE DRZAVA SAMA

 6. Lenin kaže:

  „I policajci dilovali drogu i oružje“
  Možda su bili Deep Cover.Šalim se.Kod nas a i u stranstvu policajci,vatrogasci i radnici hitne medicinske službe,primaju baš mizernu platu.I onda je čudno što se late neke sekundarne delatnosti,sa kojim će dopuniti kućni budžet?Tu i tamo se nađe neki poslić obezbeđenja,vratara,izbacivača ili sl… A šta jado da radi,kada žena kuka,deca gladna….
  Više me nerviraju mafijaši političari sa ofšor računima! 😀

 7. adkersu kaže:

  I policajci dilovali drogu i oružje. Ne znam zašto, ali nisam iznenađen…

OSTAVITE KOMENTAR

+ 24 = 32

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: