Uhapšen tandem razbojnika

Policija u Subotici uhapsila je dva osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništva i šest krivičnih dela teške krađe.

 

Stari Zednik2Po odobrenju tužioca, zadržavanje do 48 sati određeno je S. H. (25) i A. A. (37) iz Subotice. Oni se terete da su 23. decembra prošle godine na benzinskoj pumpi u Starom Žedniku izvršili krivično delo razbojništva i uz pretnju pištoljem od radnika protivpravno uzeli novac, dok su iz prodajnog objekta odneli veću količinu cigareta, akumulatora, motornih ulja, svećica, rotaconih lampi za traktora i druge predmete.

 

Ova dvojica Subotičana su osumnjičeni da su u toku decembra izvršili još šest teških krađa na štetu Opšte bolnice u Subotici, ambulante u Aleksandrovu Doma zdravlja Subotica, kao i lokala na subotičkom buvljaku i građana.

 

Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici policija je podnela i krivičnu prijavu protiv D. M. (20) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je na području grada izvršio osam krivičnih dela teške krađe. On se tereti da je u poslednja dva meseca provaljivao u putničke automobila i iz njih odnosio CD uređaje, navigacije i druge predmete, koje je prodavao a novac trošio za svoje potrebe.

 

DnevnikKOMENTARI

 1. maletin kaže:

  U starom zedniku ima pumpa?

 2. Laki kaže:

  Ni ja nisam primetio pumpu u starom zedniku…

 3. realnost kaže:

  ima! na e5 putu izmedju zednika i malog beograda.

 4. caba kaže:

  Pumpa se nalazi 2.5 km o St Zednika prema Backoj Topoli i pumpa je europetrolova

   

OSTAVITE KOMENTAR