Uhapšena dvojica Subotičana

M. K. (35) iz Subotice policija je uhapsila zbog sumnje da je počinio krivično delo krađa, dok će protiv drugog muškarca iz istog grada, starog 43 godine, za isto krivično delo biti podneta krivična prijava po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva.

U policijskoj uprava Subotica kažu da se sumnja da je M. K. pre tri dana iz magacina jednog građevinskog preduzeća ukrao ručni alat i radne mašine koje su pronađene i vraćene vlasniku.

– Četrdesettrogodišnji muškarac se istovremeno sumnjiči da je tokom januara sa gradilišta u centru Subotice, gde je ranije bio zaposlen, ukao veću količinu alata i ručnih mašina koje je policija takođe pronašla i vratila vlasniku – navode u policiji.

M. K. je, uz krivičnu prijavu priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Subotici i nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

BlicKOMENTARI

 1. Pera kaže:

  Ajde sad Vesko da napiše kako hapse samo sitne ribe, a za Agrokombinat niko nije odgovarao.

 2. Anonimni kaže:

  A ŠTA SA OVIMA
  PAD PRVOG VODOVODA U SRBIJI Da režim u Srbiji pokazuje opredeljenost u bespogovornom izvršavanju dogovora sa MMFom, govori činjenica da su politikanti u prošloj „vladi“ doneli „Zakon o javno-privatnom partnerstvu“, koji „otvora vrata“ „vanzemljacima“ (onima koji imaju sakriveno oko 17 triliona dolara/evra u evropskim poreskim rajevima i na rajskim ostrvima), koji žele da zagospodare državnom infrastrukturom i prirodnim resursima. Istovremeno aktuelni „režim“ (skup vrhunskih kriminalaca – političara i tehnokrata) pravi „Strategiju restrukturiranja komunalnih preduzeća u Srbiji“, čiji nacrt trenutno predviđa da se privatizuju (otmu) samo specijalizovani vodovodi. Prema rečima sekretara „Udruženja za komunalnu delatnost Privredne komore Srbije“ Branimira Ljumovića, reč je o vodovodima koji se „bave isključivo proizvodnjom, kanalisanjem i prečišćavanjem vode“.
  On kaže da su u pitanju vodovodi u Subotici, Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Dakle, to su ujedno i najveći kompleksi vodovodne infrastrukture, pa nema sumnje zašto su se našli na meti potencijalnih „investitora“. Međutim, bez obzira što zakon još uvek ne postoji, pojedina državna preduzeća na lokalu već su „zakoračila“ u „privatno partnerstvo“ sa „strancima“ (čitaj:vanzemaljcima).

 3. Majstor kaže:

  Pa dobro, hteli ljudi da poprave nesto, vratili bi alat svakako posle obavljenog posla.

 4. Stevan DREN MLINAREC kaže:

  TREBA IM SE NEKA PRIMERENA (ADEKVATNA !) KAZNA DOSUDITI I DA TO BEZ POMILOVANJA IZDRZE ! INACE OPET CE STARIM PUTEM U ISTO ICI ! !! – Stevan DREN MLINAREC * mob. lin. 00385(0)98636363

 5. Mirko Hrvat kaže:

  Ko bi rekao da Suboticani kradu. Ja mislio sve posten svet sto ne bi to nikad uradio.

 6. Danny kaže:

  Možda ih nisu isplatili pa su samo uzeli ono što su odradili

 7. On kaže:

  Interesantno!kako brzo deluje pravda,a kolubaru još i dan danas kradu političari,probali su kobojagi nešto,ali tresla se gora rodio se miš,toliko o pravdi u srbiji

OSTAVITE KOMENTAR

41 + = 44