Uhapšena šestočlana kriminalna grupa

Pripadnici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Policijske uprave u Subotici i Policijske uprave za grad Beograd,  u naselju Ripanj u Beogradu, lišili su slobode šestočlanu kriminalnu grupu:

 

S.S (1969) iz Beograda, vođa kriminalne grupe,
D.K. (1969) iz Prokuplja,
A. K. (1966) iz Podgorice,
F. J. (1989) iz Podgorice,
N.S. (1992) iz Beograda, sin S. S, i
L.L. (1993) iz Beograda,

 

zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Tom prilikom pronađeno je 15 kilograma opojne droge marihuane – skank. Na ovaj način presečen je još jedan od krijumčarskih kanala preko teritorije Republike Srbije ka zemljama zapadne Evrope.

 

U ovoj akciji oduzeta su i 3 putnička automobila visoke klase. Cena navedenog narkotika na nelegalnom tržištu iznosi oko 15 miliona dinara. Za osumnjičenim S.S. je raspisana centralna poternica od strane Okružnog suda u Beogradu.KOMENTARI

 1. ???? kaže:

  Zašto nisu objavljene slike sa punim imenima? Zar treba štititi kriminalce?

 2. gost kaže:

  Mislim da ste malo preterali sa tekstom

  „Tom prilikom pronađeno je 15 kilograma opojne droge marihuane – skank.“

  „Cena navedenog narkotika na nelegalnom tržištu iznosi oko 15 miliona dinara.“

   

  Ne razumem se mnogo u ovo ali ako je 1 gram trave na trzistu 1000 din odkuda klincima tolika lova da se non stop pirka po coskovima.

  Naravno  da sam za osudu svake upotrebe i prodaje nelegalnih stvari ali pokusajte malo vise objektivnosti.
   

 3. m kaže:

  Mala ispravka. Iz veoma pouzdanih izvora znam da su samo suboticki inspektori obavili posao, a Beogradjani gledali. Islo je 6 nasih inspektora sa 3 automobila. Beogradska policija vec 3 meseca nije nigde nasla drogu, a mislim da svi znamo kako i zasto. Bravo za nase!

 4. Goran kaže:

  Oni u BG kao nesposobni da nađu drogu pa ovi naši bajni inspektori kao sposobni da je nađu, a u Subotici droge koliko ti duša hoće.Koga bre vi zajebavate!!!!! Kad ste zadnji put klepili koje kilo praška???Ceo grad zna ko radi stim stvarima a vi sa 3 auta za BG !? Ma nemojte mi reći.

OSTAVITE KOMENTAR