Uhapšeni Šarićevi ljudi

SRPSKA policija je u utorak u nastavku istrage o narkobosu uhapsila Šarićevog advokata i dvojicu direktora. U pritvoru su advokat Andrija Krlović, direktor HTU “Palić” iz Subotice Marinko Vučetić, rođeni Pljevljak, kao i Predrag Milosavljević, prvi čovek preduzeća “Municipijum S” iz Novog Beograda, pišu Večernje Novosti. Ovaj Šarićev advokat, inače bivši policajac, kako se sumnja, učestvovao je u kupovini hotela u Subotici i na Paliću, a za račun pljevaljskog narkobosa. Reč je o preduzeću HTU "Palić", u okviru kojih su subotički hotel "Patrija", "Bečki restoran", palićki hotel "Prezident" i restoran u Čantaviru.
Krlović je član upravnog odbora HTU "Palić", a navodi se, takođe, da poseduje 18 procenata akcija ovog preduzeća. Ova firma, međutim, kako se sumnja, u stvarnom je vlasništvu Darka Šarića, koji je novac od nelegalne trgovine narkoticima investirao u vojvođansko ugostiteljstvo.
Ovo palićko preduzeće deo je srpsko-crnogorskog konzorcijuma koji je 2009. godine kupio novosadske hotele "Vojvodina" i "Putnik".
Zahvaljujući informacijama srpske Bezbednosno-informativne agencije i MUP Srbije, u saradnji sa američkom Agencijom za borbu protiv narkotika (DEA), presečen je jedan od glavnih narkopravaca kojim se iz Južne Amerike kokain prebacivao u Evropu, piše u Večernjim Novostima.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

36 + = 45

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: