Uhapšeni Subotičani u Nišu

Niška policija zatekla je na naplatnoj rampi kod Doljevca 11 stranih državljana u kombi vozilu bez putnih isprava, a dvojicu Subotičana privela zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljenog prelaza državne granice i krijumčarenja ljudi, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

 

Privedeni su Bojan H. (25) i Nenad K. (42) iz Subotice, dok je osam Avganistanaca, dva Senegalca i jedan Pakistabac, koji su u Srbiju ušli iz pravca Makedonije, privedeni sudiji za prekršaje, navode iz policije.

 


– Subotičanima je određeno zadržavanje od 48 sati, a stranci su kažnjeni sa po 15.000 dinara i izrečena im je zaštitna mera udaljavanja iz Srbije u trajanju od jedne godine – saopštavaju iz policije.


Novčane kazne strancima preinačene su u zatvorske u trajanju od po 15 dana, napominju iz policije.

naplatna-rampaKOMENTARI

 1. Nesvrstan kaže:

  Eto, dve budale za malo para dovedu sebe u situaciju bez izlaza, a "gazda" se i dalje voza po gradu bez problema…

 2. ....... kaže:

  U ponedeljak kod Jadrana …….nisam mogao da izbrojim koliko ih je bilo sedeli setali u parku…….tamo blizu i milicijska stanica……i niko ih nije ni pogledao………..jos malo pa njih ce biti vise nego nas………

 3. Nesvrstan kaže:

  Tamo blizu je i "gazda" …, ali ćemo se i dalje praviti da ne znamo…

 4. Laslo Sas kaže:

  Kakve male pare? Ja sam bio u zatvoru i tamo mi jedan covek iz Sandora pricao kako je stradao, kod Rume sa petnajs talibanom. Kad izađes oces dalje ovo da radis, pitao sam ga. I ti bi radio da za svakog coveka koga dovezes u Suboticu dobijes 500 eura. Kad stigne u Austriju, onda jos 500. Na granici na nasoj strani i na mađarskoj strani imamo coveka koji nam olaksaju posao. Dok bude taliban dotle ce biti i pomagaca i bice dobra zarada. Ja na primer 10-15 hiljada eura zaradim mesecno….

OSTAVITE KOMENTAR