Uhapšeni za teške krađe

Pripadnici Policijske stanice Bačka Topola, Policijske uprave u Subotici, su u saradnji sa Osnovni tužilaštvom u Subotici, odredili meru zadržavanja do 48 sati Miletu K. (20.), Đuri N. (19.) i Srboljubu P. (22.) svi iz Bajmoka, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih dela teške krađe i krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Postoji osnov sumnje, da su osumnjičeni u Kuli iznajmili kuću, iz koje su ukradenim vozilom odlazili u izvršenje krivičnih dela. Oni se terete, da su u protekla tri meseca na području Subotice, Bačke Topole, Malog Iđoša i Kule uz upotrebu fizičke snage, nasilno ulazili u kioske, prodavnice, privatne kuće i vrtiće iz kojih su odnosili tehničku robu, alkoholna pića, cigarete i galanteriju.Jedan deo ukradenih predmeta koristili su za svoje potrebe, dok su ostatak prodavali.

Predmeti koje je policija pronašla i uz potvrdu oduzela, nalaze se u Policijskoj stanici Bačka Topola i biće vraćeni vlasnicima.Osumnjičeni će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: