Uklanjanje suvog granja sa igrališta

Zimsko vreme i povoljne uslove iskoristili su radnici JKP "Čistoće i zelenila" da orežu granje i uklone suva stablja iz okoline dečjih igrališta u gradu. Radovi su počeli da se odvijaju na nekoliko lokacija odjednom i radnici su obavili radove na sanitarnoj seči stabala i šiblja kod igrališta preko puta Osnovne škole “10.oktobar”, na uglu ulica Bele Bartoka i Eduarda Rusijana, kao i na uglu ulice Starine Novaka i Vlaseničke.

Slika

Cilj je da se uklone suvi delovi stabala kod dečjih igrališta u gradu. U Čistoći kažu da takvih igrališta ima 20 i da se oni nadaju da će radove obaviti barem na polovini. Ovo nisu redovni radovi na održavanju higijene grada i zelenila i sanitarne seče se obavljaju svakih pet do deset godina.

SlikaKOMENTARI

  1. Evica kaže:

    Relativno lepo se održavaju igrališta, kose travu redovno, zasadi se i poneko drvce, kupe i otpatke … grad održava u kakvom-takvom stanju sprave na igralištu … ali problem su oni koji ga iz smaranja rasturaju i kereći IZMET ! Rasturača će uvek biti, nekih ima pomaka kada se igralište osvetli i kad učestaju policijske patrole ali sa ovim drugim nikakao … izmetom!

    Niko nije nadležan za kereći izmet (govna) koja su po dečijim igralištima. Ne od lutalica nego od kerova sa povocu … izgleda da je vlasnicima baš zabavno da istovare svog psa između klackalica, tobogana, dece, …

OSTAVITE KOMENTAR