Uklonjen javni wc

Direkcija za izgradnju grada realizovala je postupak uklanjanja objekta nekadašnjeg javnog wc–a u ulici Matije Gupca.

wc10008

S obzirom da je u navedenoj ulici u toku izvođenje radova na izgradnji i rekonstrukciji kanalizacione i vodovodne mreže, kao i uređenje okolne javne površine, tako će se i površina na kojoj se objekat nalazio upodobiti sa rešenjem uređenja prostora kao celine. Izvođač radova je PTP Dubrava iz Bajmoka, a vrednost radova je 60 hiljada dinara.

SAMSUNG

Radio SuboticaKOMENTARI

 1. Posmatrač kaže:

  Ovo je idealna prilika i da se počupaju stare bandere pošto, jelte, već par godina imamo postavljene kandelabre u ovoj ulici…mogli bi je ovom prilikom picnuti samo tako, al ne verujem da će se to desiti.

 2. Alisa u Zemlji čuda kaže:

  Za razliku od ovog „mesta na koje i car ide peške“ (ili bi išao da je bio u funkciji), i dalje je neizvesna sudbina toaleta pored Hale sportova, koji je van upotrebe od dana izgradnje. Da li će svečano presecanje vrpce uslediti uskoro, malo-sutra ili ni tada, ne zna se. Dakle, caru, ali i nama, ne preostaje ništa drugo nego da i dalje zapiš**amo obližnje rastinje jedne mnogih promašenih investicija u Subotici!

 3. JimmyQ kaže:

  MIslim da bi WC srušili, a stare rasvetne stubove naši „skupljači sekundarnih sirovina“ u roku „momentalno“ i još vam ostavili 20000 za kafu 😛
  Šalu na stranu, ali i slepac vidi da se u ovom gradu uvek nešto ostavi napola dovršeno… Po stoti put spominjem ulice bez bankina i odvoda, blato umesto trave nakon kopanja za cevi i sl.
  A puno nas je na jednom od najzeznutijih raskršća čekalo i kružni tok, pa isliš kad već rade tolike instalacije mogli bi još malo, ali ne… Ja sam ovde zanja šuša, nema mene ko da posluša Đ.B.

 4. Bivsi kaže:

  Kakav crni kruzni tok, ta raskrsnica je veoma prohodna. Mogli su, vec kad su raskopali matije gupca, da naprave dvostruke koloseke, svakako ima mesta.

 5. djomla kaže:

  @Posmatrač

  Kada bi se sredila horizontala, ta ulica bi bila prelepa. Sta vise ne mora se ici na neko poplocanje trotoara, samo da se lepo asfaltiraju, doteraju mesta za parkiranje i kao sto rece izvade bandere. Jedino sto mislim da te bandere razvode KDS a ne struju (Mozda gresim).

 6. Kertvaros kaže:

  @ JimmiQ,

  U zapadnom svetu uglavnom nema poslova koji nisu do kraja zavrseni. Ne zbog toga jer su izvodjaci radova nesto posebno savesni i marljivi. Razlog je u tome sto se za svaki posao, bez obzira da li je od strane privatnog lica, komunalne ustanove ili preduzeca, utvrdjuje predracun i tacan opis posla koji ima da se obavi i to do najsitnijih detalja. Pre pocetka radova se sklapa ugovor o poslu i njegovom detaljnom opisu, a koji obavezuje i porucioca posla, i izvodjaca za obavljanje posla i onda nema sta da se dalje raspravlja. U slucaju neispunjavanja odredbi iz ugovora stvar ide na sud. Izvodjac radova koji jednom dodje na los glas, moze odmah da stavi katanac na radnju jer tesko da ce ga neko ikada vise angazovati. Sa druge strane porucilac posla koji ne plati ono sto je po ugovoru duzan, takodje dolazi na „crnu listu“ i moze ubuduce nekoga angazovati za izvodjenje radova – samo ako plati unapred odgovarajuci honorar. Jednom recju, pravna drzava je temelj prosperiteta.

OSTAVITE KOMENTAR

82 + = 88

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: