Ukradena kutija sa dobrovoljnim prilozima u Subotici, uhapšeni razbojnici

Policija u Subotici, u saradnji sa somborskom policijom, uhapsila je V. P. (23) iz Subotice i N. M. (28) iz okoline Apatina zbog teške krađe.

Sumnja se da su oni pre mesec dana provalili u objekat brze hrane i ukrali kutiju sa dobrovoljnim prilozima i mobilni telefon, saopštila je danas Policijska uprava Subotica.

V.P. se sumnjiči i da je, krajem marta, iz dvorišta jedne srednje škole u Subotici ukrao bicikl, pa je protiv njega podneta krivična prijava za krivično delo krađa.

N.M. je, kako se sumnja, prošle nedelje sa jednog gradilišta u Subotici ukrao razne građevinske mašine i alat, koje je policija pronašla prilikom pretresa njegovog stana, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za tešku krađu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

 

BLICKOMENTARI

  1. jovan kaže:

    Interesantno da ti koji su više puta poharali kuće u Hrastovoj ulici u Subotici već godinama nisu pohapšeni i otuđena imovin tih građana nije pronađena i vraćena zakonskim vlasnicima.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 89 = 93

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: