Ukradeno cveće iz žardinjera

"JKP „Parking“ Subotica se trudio da ozelenjavanjem obeleži Dan planete, da sadnicama ukrasi stare zapuštene žardinjere iza Otvorenog univerziteta, samim tim da ulepša grad. Nekima izgleda smeta to, jer sadnice nisu preživele Uskršnje praznike. Šteta je značajna, a trud je bio izgleda uzaludan. Slike sa lice mesta govore više od reči!"- piše u saopštenju pomenutog preduzeća.
Lopovi su iz žardinjera tokom praznika uzeli ukrasno cveće i sadnice i uništili žardinjere. Na žalost, ovakva slika može da se vidi stalno kada se u gradu posadi novo cveće, ozeleni povrsina ili postavi novo igralište. Vandali sve to žele da unište iz njima poznatog razloga. Na ovaj način štete gradu su velike, a i ruži se slika našeg grada.

SlikaKOMENTARI

 1. Gost kaže:

  Strašno ! Šta više reći ? A tako divno cveće su posadili. Sad ispada da je tako da je propala jedina investicija preduzeća za Parking .

 2. danilo kaže:
  Gost napisao:Strašno! Šta više reći? A tako divno cveće su posadili. Sad ispada da je tako da je propala jedina investicija preduzeća za Parking .

  Huligani! :D

 3. Gost kaže:

  Kad budu stručnjaci završili procenu štete znaće se kakve raznere ima ova katastrofa ali bilo bi dobro da se oglasi neko da saopšti kakva je procena. Sezona je u punom jeku i trebalo bi štom pre da se vidi da se napravi narodni zajam ili peticia da se prikupe novci jer ovo ovako bez cveća nema smisao uopšte.
  To znam da će tako biti da sledeću godinu treba parkirati da bi se ova šteta nadoknadila.

 4. Beli kaže:

  Definitivno , noćni život po ulicama preuzima obesna mladež. Možda nam tako šalju poruku da bi bilo dobro da razmišljamo malo više o njima nego o žardinjerama. Ovo me neodoljivo podseća na premazivanje farbe preko rđe. Samo da se zabašuri. Sve propada pa i moral koji je inače kod nas postao vrlo krhak. Da se pozabavimo mladima i žardinjere bi preživele, samo to je previše skupo , komplikovano i neizvesno. Oni još nisu glasačko telo pa ne spadaju u ciljnu grupu stranačkih menadžmenta . Dođu mu kao kolaterarna šteta ljutog recesiskog doba.
  Naravno policije se to ne tiče jer " nije preko petnaest hiljada din. šteša" . Draga policijo, šteta ne nemeriva . Kada još malo ojačaju ti huligani doći će da vas smene u dežurani. Za sada im niste zanimljivi jer se retko ili skoro nikan ne srećete.
  Zdrav razum je umro u ovom gradu , relativno neslavnom smrću.

 5. five kaže:

  Moguće je da su iz Parkinga uzeli na zajam cveće i sadnice pa ih posle slikanja vratili nazad u Rasadnik.
  Semafori mogu da budu montažno-demontažni, zašto ne i sadnice…

OSTAVITE KOMENTAR

+ 32 = 33

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: