„Ulaganja u SU nemaju veze s DS“

Vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) saopstila je da investicije "Simensa" i "Svarovskog" u Subotici nemaju "baš nikakve veze" sa Pokrajinskom vladom.

Siemens Subotica

Kako se navodi u saopštenju, "lično je (premijer Srbije i lider SNS) Aleksandar Vučić, pre tačno godinu dana, postavio kamen-temeljac za novu halu fabrike Svarovski", dok, kako su ukazali, Simens u Srbiji posluje od 1887. godine.

"Kao što je danas napomenuo ambasador Nemačke, Hajnc Vilhem, nemačke investicije u Srbiji povećane su za šest odsto, a naša država je danas pogodno tlo za sve investitore", ističe SNS povodom podsećanja DS da su tri nemačke kompanije odlučile da investiraju u Makedoniji a ne u Srbiji. 

Po vladajućoj stranci, "svi pozitivni privredni pokazatelji, poboljšanje poslovnog ambijenta, otvaranje novih radnih mesta, rezultat su upravo one reformske politike Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, protiv kojih se Demokratska stranka grčevito bori". 

 

B92KOMENTARI

 1. bambula kaže:

  Ne, nego sa Vama imaju veze !  Radite partijska zaposljavanja, gde god stignete! Nema veze sto se ti kadrovi zaposljavaju na poslove o kojima pojma nemaju, vazno je da se zaposle ! Ode los, dodje jos gori , to je nasa politicka scena u zadnjih 25 godina !

 2. Posmatrač kaže:

  Simens je tu od 1887. a Swarovski postoji od 1895. Prema tome, DS definitivno ne može imati nikakve veze sa njima.

  A i posao sa Swarovskim u Subotici je dogovoren 2011. link:

  Potpisan memorandum za Swarovski

  Austrijanci su sigurno imali neku dojavu i znali su da će tri godine nakon toga doći Vučić sa reformama, inače ne bi bilo ništa od ovoga.

  I da, da Vučić nije došao da lupi kamen temeljac za slikanje, verovatno bi se do sada objekat urušio. Taj njegov građevinski poduhvat je definitivno bio ključan u izgradnji ovog zdanja.

 3. JaPaDa kaže:

  Hahaha… Monti Pajtonovci!

 4. Imence kaže:

  Ovi nazadnjaci stvarno misle da smo mi budale.

 5. U laži su kratke noge kaže:

  Ladno je neko u centrali SNS u Beogradu, bez da se malo raspitao o činjenicama pustio saopštenje… To možda prođe kod Piroćanaca koji ne znaju mnogo o Subotici, ali Subotičanima je ovo urnebesno. Jbg. po istom principu lažu nas Subotičane o investicijam u Pirotu, Valjevu ili Beogradu. Zato Subotičani misle da će se graditi Beograd na vodi.

 6. rax kaže:

  jadan, jadni, sta reci. jedni koljaci, drugi lopovi, treci lazovi, lopovi i koljaci.

   

 7. belial kaže:

  Joooooj majke ti ne kenj…. te. Samo se nadam da bar u Subotici necete preci cenzus.

 8. Dragče Gevaravić kaže:

  Ovi SNS- ovci su se toliko odlepili od zemlje i realnosti da su i oni pomislili da slično svom vođi sa zvoncetom oko vrata i oni mogu izjaviti bilo šta pa će im se poverovati.

  http://www.njuz.net/?s=mogu+da+izjavim+bilo+%C5%A1ta

  Ne znaš koji je gori. Videli da Vučić grmi i seva pa narod nekako još i kupuje fore zbog tog njegovog stava preslikanog iz iz epskih pesama o Marku Kraljeviću, pa pomislili mogu i oni.

  Bez Vučića SNS ne bi imao ni pola onog rejtinga koji ima danas, a i Vučić je provaljen.

 9. stormwatch kaže:

  Vucicu…JEDNU INVESTICIJU NISI NI TI A NI TVOJI BANGALOVI DONELI U SUBOTICU A NI SRBIJU OD KADA SI NA VLASTI!

  Znam ja da ovo tvoji poltroni citaju, pa im slobodno prenesi da mi Suboticani jesmo jako fini, ali nismo glupi ni tupi, a lazhovchine i mutljavine i demagoge vecina nas mrzi neizmerno.

   

   

 10. Nik kaže:

  Klasičan DS PR tekst

 11. Snima se kaže:

   

  Nik:

  Klasičan DS PR tekst

   

  Tije tajna da ovi iz SNSa rade antimarketing. Likovi pojma nemaju o cemu pisu, mada im je narod poverovao i za kradju i za dzakove pune glasackih listica o kojima se i dalje nista ne zna. Dosli su LAZIMA na vlast i na vlasti LAZU. To je to.

  http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2015&mm=04&dd=22&nav_id=983724

 12. adkersu kaže:

  Nik, kakav je bio današnji sendvič? A možda je bilo i Tomine rakije koja je preostala od genijalne ideje g-đe savetnice da time srBski prijatno iznenadi arapskog gosta uvaženog nam predsednika?

 13. Teasve ono sto cujete kaže:

  Tri godine mi slusamo lazi,vredjaju nam inteligenciju,pretvaraju nas u Orvelovsko drustvo.Da li smo stvarno maloumni pa to dozvoljavamo?Da li smo toliko zaplaseni da ne smemo javno da kazemo ono sto u sebi nebrojeno puta ponovimo,i dokle cemo da zabijamo glavu u pesak ili zmurimo misleci da ako zatvorimo oci ne vidimo sarenu lazu oko nas?Vest danasnjeg dana-covek dobio gradjevinsku dozvolu naakon 965 dana.Ako godna ima 365 dana,onda je to 3 godine,taman koliko su ovi na vlasti.Pa sta bi sa dozvolama u roku od 28 dana!??????Da nece i ovo demokratama da nakace?Otvorite oci ljudi i razmislite da li stvarmo verujete u ono sto vam serviraju???????

OSTAVITE KOMENTAR