Ulica „hiljadu jezera“ posuta tucanikom

Stanovnici Koparske ulice u MZ „Peščara“, od ove jeseni konačno više neće živeti u blatu. Peščani put posut je tucanikom, i tako je bar na neko vreme rešen višedecenijski problem. U ovoj mesnoj zajednici, u toku su i  radovi na uvođenju gasa u vrtić, ambulantu i apoteku.

Svakodnevni život stanovnika  Koparske, poznate i kao ulica „hiljadu jezera“, ubuduće će biti znatno lakši, posebno u periodu padavina. Decenijama su, nakon kiše, iz ulice mogli da se probiju samo automobilima. Dovijali su se na razne načine, pokušavali sami da urede ulicu, pisali peticije, i konačno dočekali da se problem reši.

Koparska ulica je završena, a u toku su radovi na uvođenju gasa u tri ustanove od izuzetnog značaja za stanovnike ovog dela grada.

TV SuboticaKOMENTARI

  1. Salamander kaže:

    WOW – vest za 21. vek. Svaka čast za tucanik koji će da se ispere za pola godine a verovatno je plaćen kao da je stavljen asfalt….ili možda grešim ošto nije navedeno koliko su koštali radovi???

  2. Oki kaže:

    Sramota kad mislite da se nešto uradi sa ulicom Žaki Jožefa, gde postoji kompletna infrastruktura, od vodovoda, kanalizacije, gasovoda, kablovske, telefonije, znači baš sve i naravno posle svake kiše imamo i bare od po 30-40 cm dubine

  3. Daki kaže:

    Sramota, svaka čast predsedniku mesne zajednice što je napravio ovakav poduhvat kao što je postavljanje tucanika u ulicu. Pretpostavljam da se spremaju novi izbori. Zadnji put kada sam bio tamo da pitam za moju ulicu pozvao me da napredujemo zajedno pa kad moglo da se reši i ulica. Nismo napredovali tako da je i ulica ostala u kršu….

OSTAVITE KOMENTAR