Ulice zatvorene još od jutra, policija na svakom ćošku

Zbog dolaska Aleksandra Vučića, mandatara za sastav nove Vlade Srbije i hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitatorivić u Suboticu, ovaj vojvođanski grad blokiran je još od jutros, policija je na svakom ćošku, centar je prazan, ali su zato gužve ogromne u prohodnim ulicama.

U toku dana biće zatvoreno nekoliko putnih pravaca od Malog Bajmoka prema centru grada, do Gradske kuće, gde će premijer i hrvatska predsednica u 16 časova potpisati Deklaraciju o unapređenju odnosa i rešavanju otvrenih pitanja između dve zemlje.

bijla 1

Od ranog jutra su zatvorene Štrosmajerova ulica, od Matka Vukovića do Maksima Gorkog, a pošto visoki zvaničnici dolaze iz pravca Sombora nije moguće ni parkiranje vozila.

Parking u naselju Tokio, uz E-5 put je zatvoren, a u obaveštenju saobraćajne policije piše da je zabranjeno parkiranje od šest do 20 časova i da će vozila koja vlasnici ne sklone biti odneta „paukom“.

bilja 2

Saobraćajne barikade postavljene su i na ulazima u parking zonu od kružnog toka do Plave fontane, do raskrsnice Vukovićeve i Gupčeve.

Zbog posete visokog rizika u centru, oko Gradske kuće, preuzimaju se najviše mere bezbednosti. Na svakom ćošku je policija.

bilja 3

Od 15 do 17 sati trebalo bi da budu zatvoreni delovi puta od Malog Bajmoka do Palića. Prema nezvaničnim informacijama policija će samo povremeno propuštati vozila.

 

BLICKOMENTARI

  1. Sojic kaže:

    Vučicu provozaj Kolindu y krakom do Palica

  2. tigi kaže:

    Ahahaha,,,ni prezime ne znate da napišete – Kitatorivić –

OSTAVITE KOMENTAR

7 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: