Umesto starog hotela u centru Bačke Topole

Uskoro počinju radovi na zgradi koja je nekad bila hotel u centru Bačke Topole. Objekat će postati kulturni, upravni i društveni centar u okviru kojeg će biti prostora i za učenički dom sa 59 mesta.

Kada bude završen ovaj objekat u centru Bačke Topole, dobiće potpuno novi izgled.  

Nekadašnji hotel postaće kulturni, upravni i društveni centar, u okviru kojeg će postojati velika konferencijska sala i učenički dom sa 59 mesta, koji će, osim za učenike,  moći da služi za smeštaj i drugih – čulo se na konferenciji za medije.

„Osim smeštajnih kapaciteta, u objektu će biti i velika konferencijska sala, želeli bi da tu imamo i kancelarije i cilj nam je da ovamo preselimo celokupnu lokalnu samoupravu, odnosno javnu upravu. Na taj način bi građanima olakšali obavljanje poslova” kaže Adrian Satmari, predsednik opštine Bačka Topola

Čitav projekat staje 440 miliona dinara, od kojih je 1,30 milijardi forinti, odnodno 330,4 miliona dinara obezbedila vlada Mađarske. Preostali iznos planiran je iz budžeta Opštine Bačka Topola.

RTV PannonKOMENTARI

 1. zig zigi kaže:

  Hvala gdine Orban.

 2. pista kaže:

  Joooj ovaj proSVMrezimski Pannon… pa isti su 2018 pisali, pozivajuci se na jednog od potpredsednika SVM da ce objekat biti predat na upotrebu tokom 2020… a vidim u medjuvremenu mu je i namena promenjena.
  https://pannonrtv.com/rovatok/vesti-na-srpskom/zapocelo-rusenje-dve-etaze-hotela-u-backoj-topoli

 3. Milos kaže:

  Pista ajde vadi novcanik pa izgradi nesto. Samo ke**as, nista ti ne valja. Kad budes ti placao ili makar radio nesto za zajednicu onda ces dobiti pravo da kritikujes ali dotle nista.

 4. pista kaže:

  @Milos
  Ajd ti ne k…aj, svi mi vadimo novcanike i placamo pa nam posle mazu oci… ako je za ovaj hotel receno da ce biti predat na upotrebu 2020 onda nema opravdanja (cak mu je i namena preinacena posto treba dosta kancelarija topolskim sluzbenicima), ako je za suboticko Narodno pozoriste receno da ga zavrsavaju do 2012 onda je to Sveto pismo u normalnim sistemima, dok ovde niko nikad za nista odgovarao nije. A sad idi pa lepo zamoli Pastora da ti da sendvic.

 5. Milos kaže:

  pista baci
  ti izgleda ne znas da ne zivis u normalnoj zemlji a imas 60 i kusur godina. Imao si sanse da spoznas situaciju ali ti si izabrao da ostanes glup. Jbg. Ja to postujem. Ali i ako se nece zavrsiti kad su rekli sta ces onda? popices 3 bensedina umesto 2?

 6. Anonimni kaže:

  @Milos
  Ako cemo se vredjati i tebi su velike usi, a do mozga ti ne dopire sustina rpoblema. Sendvic za gospodina.

OSTAVITE KOMENTAR