Urban Sunset

Organizacija Space Motion poslednjih 6. godina zalaže se za edukaciju mladih i podizanju svesti kada su loše navike u pitanju. Sledeći projekat koji se organizuje vodi se pod sloganom “Ritam života je bitan” .

Projekat će se odvijati u saradnji sa novosadskim centrom “SRCE” koji pruža emotivnu podršku osobama u krizi i sprečavanju samoubistava. Kako je ovo sve učestaliji problem kod osoba u mlađem životnom dobu, odlučili smo da se pozabavimo i ovim problemom i malom turnejom koja će se održavati u nekoliko gradova u Vojvodini i ispromovišemo našu ideju. U sklopu projekta “Ritam života je bitan” možete očekivati organizovanje edukativnih predavanja, promocija, nagradnih konkursa, predstavljanje mladih muzičkih talenata i još mnogo drugih aktivnosti.

Sledeća destinacija nam je klub THE CODE u Subotici, gde nastavljamo serijal promo zabava pod imenom URBAN SUNSET PROMO PARTY. Žurka će se odigrati u petak 11. juna sa početkom u 23h, a za dobro raspoloženej biće zadužen naš Space Motion dvojac.

Više informacija o samom događaju i projektu saznajte na sledećim web adresama:
www.urbansunset.spacemotionns.org
www.spacemotionns.org
www.centarsrce.orgKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

7 + = 16

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: