Uređenje fasade na zgradi MZ "Mali Bajmok"

Danas su počeli radovi na drugoj fazi rekonstrukcije i sanaciji zgrade Mesne zajednice "Mali Bajmok". Radovi obuhvataju obnovu fasade zgrade, zamenu stolarija, zamenu instalacija, sanitarni čvor, kao i uređenje unutrašnjeg dela objekta.
Da podsetimo, Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine izdvojio je 6 miliona dinara za rekonstrukciju zgrade Mesne zajednice Mali Bajmok u Subotici. Prva faza radova je obuhvatila sanaciju krova i koštala je oko milion dinara, a izvođač radova je firma "Pro Impex”.

Slika

– Mi smo na usluzi građana i zbog toga smo odlučili da uradimo projekat za sanaciju zgrade Mesne zajednice. Inače, objekat če biti multifunkcionalan i u okviru njega se nalazi ambulanta i igraonica za decu. Smatrali smo da je veoma bitno da uradimo jedan ovakav projekat, jer je zgrada izgrađena od novca prikupljenog samodoprinosom i od 1953. godine niko u nju nije ulagao. Trudimo se da rešavamo probleme građana, tako imali smo primedbu na trotoar da ljudi ne mogu da uđu u dvorište i sada smo ga popravili – kaže predsednik MZ Mali Bajmok Darko Antelj.KOMENTARI

 1. Hanibal Lektor kaže:

  Da li se to meni čini ili je i skela ŽUTE boje ?

 2. glibavi kaže:

  Fond za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine.

  Ne vidim svrsishodnost postojanja reči "kapitalna". Šta je ovde kapitalno? Ili možda imam pogresan rezon?

 3. pipe kaže:

  Priblizavaju se izbori u mesnim zajednicama pa cemo sad kao nesto raditi. A u stvari cemo da ,,maknemo malo love" ili cemo o istom tom trosku nesto da uradimo i na svojoj kuci. Sramota.

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: