Uređenje parking prostora u okolini Petrinjske

U okviru programa planskih popravki saobraćajnica i drugih javnih površina u toku je uređenje parking prostora u MZ Kertvaroš u okolini Petrinjske ulice. U cilju što veće zastupljenosti zelenih površina uređenje parkinga se vrši raster kockama. U narednom periodu izvršiće se i uređenje parking prostora u MZ Prozivka.

urbansu.rs

 

 KOMENTARI

 1. Marga kaže:

  Parking prostor gladac a saobračajnice i putevi jadac…

 2. betonas kaže:

  Nakon uredjivanja bi bio red i da se naplacuje parking… zasto se samo u centru grada naplacuje? Eto prilike da se otvore jos radnih mesta u Parking-u…

 3. DLLLLL kaže:

  Lepo je sto se radi, trebali su da urade kod svih zgrada, a ne samo kod br. 6 od Petrinjske ulice, i kod zgrada na Segedinskom putu 61 do 71,73 je ostala uskracena zgrada br 73, iz aviona se vidi problem kod svih zgrada!!!!

 4. Salamander kaže:

  Da neće možda neki izbori uskoro? Popravite malo puteve usput jer su saobraćajnice u očajnom stanju na većini lokacija. I da samo postavim pitanje ko finansira ove parkinge…da nije možda “JKP parking servis” koji naplaćuje parking, a ulaganje u nove prostore za parkiranje je ravno nuli…osim u slučaju kada treba neko da se ugradi u opremu kao u onoj gluposti od automatske rampe kod radničkog. Ako je mesna zajednica finasijer pitanje je da li možda postoji neki prioritetniji posao u Kertvarošu?

 5. Msm kaže:

  Ko bitan stanuje u toj zgradi ?

 6. Mister No kaže:

  Svaka čast za ovaj potez. Međutim,grad generalno deluje kao da nema gazdu tj.kao da o njemu niko ne vodi računa. Političari za nebrigu uvek optužuju protivnički tabor. Subotičanima se svodi na isto, njihov nekad lep srednjeevropski grad postao je mahala.

OSTAVITE KOMENTAR