Urednik Slobodne Subotice saslušan u policiji

Glavni urednik Slobodne Subotice, Branko M. Žujović, juče je saslušan u policiji po prijavi dr Bogdana Labana.

– U policiji sam obavešten da je Srpskoj naprednoj stranci upućen imejl sa vrlo neobične adrese. Imejlom su subotički naprednjaci obavešteni o navodnim ekstremnim planovima marginalnih političkih grupacija u Srbiji i Evropi. Čudno je to što je navodni potpisnik tog nebuloznog pisma osoba koja se krije iza mog imena i prezimena. Dao sam iskaz i time je ova farsa okončana. Mislim da je veoma bedno što se skori dolazak predsednika Republike Srbije u Suboticu koristi za dnevnopolitičke pritiske, jer ta okolnost govori koliko se ozbiljno i odgovorno država ovde poima i razume – izjavio je nakon saslušanja Branko M. Žujović.

Saznajte više na: SLOBODNA SUBOTICA

 KOMENTARI

  1. Rudolf Farkaš kaže:

    naprednjački termit,polupismeni ovisni foteljaš koga je lakše smeniti nego lečiti sa svojim ovcama koje su uvedene u tor da bleje po diktatu još jednom je potvrdio svoj bezizražajni karakter i dokazao onu sintagmu koliko neprijatelja toliko i časti.

  2. ffilozoff kaže:

    Neverovatno !!! SNS-ovci zauzeli GRADSKU KUCU ??? Ovo nije bilo NIKAd,pa ni za vreme fasista Hortijevaca!!(narod je mogao u GK) BOJITE se mirnih SUBOTICANA ??? Podelili ste Srbiju drug,druga izbegava-oni Vasi i oni Nasi??? ZASTO ??? OVO podseca 1948.-neistomisljenici u APS ???

  3. suboticanin kaže:

    Bolje da su priveli ovog montenegrina,da ga priupitaju kako od plate gradi Hotele po Crnoj Gori.Cela Suboticka Carinarnica radi za njegov klan!!!

OSTAVITE KOMENTAR