Uskoro još jedna benzinska pumpa u gradu

Iako se Subotica može smatrati gradom koji je dobro pokriven stanicama za prodaju naftnih derivata, na njenoj teritoriji je predviđena izgradnja još nekoliko istih.

 

Konkurencija dolazi iz Slovenije, pa će se po prvi put od ove godine moći pazariti i u "Petrolu".

 

"Petrol" je 2002. godine ušao u Srbiju, ali je tek od 2006. godine krenuo u razvijanje maloprodajne mreže. Do sada je na teritoriji Srbije otvorio 8 benzinskih stanica, a u Subotici je obezbedio lokaciju nekadašnje benzinske pumpe "Glloria" na potezu prema Aleksandrovu.

 

Primer Petrolove stanice

petrol slovenia

Kako smo već pisali početkom godine, rasčišćavanje terena je okončano te se stoga očekuje skoriji početak gradnje.

aleksandrovo 1KOMENTARI

 1. Bohrer kaže:

  Navodno bivši vlasnik tog zemljišta traži nazad svoju imovinu ,pa neznam kako će slovenci dobiti građevinsku dozvolu za izgradnju.

 2. Stipan Sveti kaže:

  Čeljadi, koliko ja vidim, a dobro vidim, tu nema na ovom zemljištu ništa, osim ničega…. pa ako "bivši" korisnik te naše (društvene) pustinje traži štogod, pa eto neka nosi… Pa sad kako gledaš nevalja… Ako se NE ulaže u izgradnju grada, dežurne veštice viču "lopoviiii ukrali su naše pare"  a ako se neko usudi uložiti, opet viču " ta lokacija je "nečija" pa će da traži šta ja znam….u opustošenoj pustinji, a Slovence naročito ne volimo jelda. A sad slušajte šta vam Stipan kaže : Samo NE graditi skladište za nuklearni otpad… a sve ostalo DA. Kad nam se grad izgrađuje, a naročito kad se gradi objekat za opšte dobro, To NE triba utrniti, pomagati triba, i zahvalno bacit novčić Svetom Pertu u buđelar, kad Nedeljom išli u crkvu. Konačno neko i daje umesto da krade od nas.

 3. Verka kaže:

  E samo nam ponovo benzinska pumpa treba ovde! frown

   

 4. roki kaže:

  Lepo ce Tole da omasti brkove:-))))

 5. Vlada kaže:

  Stipane, slazem se potpuno! Sve sto dolazi u nas grad, bilo da je privredno ili kulturno je dobrodoslo! A mi bi trebali da se malo raspodelimo i potrosimo taj dinar i tamo i vamo jer je to 10-ak radnih mesta… ne samo u svom shoru i gde smo navikli.

  Sad se setih parceta pice u centru pored Picola, sad je tamo chimney. U Picolu se cekao red, a niko da proba novu picu (ja probao i bila je bolja, Donald iz Stare bio kuvar!), ali dzaba, ne bi dali dinar osim gde smo navikli… i naravno da se sve novo zatvara sto neko od NAS pokusa…

OSTAVITE KOMENTAR