Uskoro ponovo kreće međunarodni voz od Subotice do Budimpešte

Od 1. juna 2021. godine počinje da saobraća međunarodni voz „Ivo Andrić“ na relaciji Subotica-Kelebija-Budimpešta Keleti, navodi se u saopštenju „Srbija Voz“.

Međunarodni voz “Ivo Andrić“ će iz stanice Subotica za Budimpeštu Keleti polaziti u 14:02 časova, dok će iz stanice Budimpešta Keleti za Suboticu polaziti u 11.57 časova. Putnici ovih vozova presedaće u stanici Kelebija.

Redovna cena vozne karte 2. razreda od Subotice do Budimpešte Keleti je 3420 rsd.

Po posebnoj ponudi „Srbija Voz“, Bačka Specijal za putovanje od Subotice do Budimpešte, putnici mogu da kupe voznu kartu 2. razreda po ceni od 12 evra, u dinarskoj protivvrednosti, navodi se u saopštenju.

Sve informacije o saobraćaju vozova, ceni voznih karata i važećim povlasticama, možete naći na sajtu www.srbvoz.rs, kao i na fejsbuk stranici „Srbija Voz“ a.d.KOMENTARI

 1. Nije bas nesto kaže:

  Onda bolje da ide ujutru ako ide do kelebije jer od kelebije ide vise vozova ne ovsko bezveze ici.

 2. Kumovanje kaže:

  Jeli taj Ivo Andric bio neki zeljeznicar pa da se po njemu i u njegovu cast nazivaju vozovi?

 3. Aleksa kaže:

  Ivo Andrić je bio željezničar kao što je Karađorđe (stadion u Novom Sadu) bio fudbaler.

 4. Indijanac kaže:

  @Kumovanje, @Aleksa
  Pa ja sam onda dosada izgleda živeo u teškoj zabludi, jer sam mislio da je karađorđeva šnicla dobila naziv po Karađorđu, iz razloga što mu je to najverovatnije bilo omiljeno jelo za ručak u nedelju. Uz krompiriće i srpsku salatu.

 5. Kumovanje kaže:

  @ Indijanac

  Covek se uci dok je ziv. Osim Karadjodjeve snicle postoji u kulinarstvu i Karadjordjeva sablja. Za Karadjordjeva jaja (sa sunkom) jos nisam cuo ali ne iskljucujem i da jedno takvo jelo postoji.

OSTAVITE KOMENTAR