Uskoro reflektori na stadionu

Prema planu Direkcije za izgradnju grada, u postavljanje rasvete na Gradskom stadionu biće uloženo 14 miliona i 220 hiljada dinara. Posao treba uskoro da počne, i biće završen do početka jesenjeg dela fudbalskog prvenstva, a Fudbalski savez Srbije doniraće rasvetna tela.

 

Nedavno je urađeno sondiranje terena i procena nosivosti zemljišta kada su u pitanju stubovi.

reflektoriKOMENTARI

 1. Loš Đak kaže:

  OK, lepo. Idemo polako ka civilizaciji.
  Muči me samo jedna dilema: Održavanje. Ko će da plaća troškove korištenja i održavanja ove skalamerije? Spartak iz svog prihoda od prodatih ulaznica ili Grad?

 2. shtrokavi kaže:

  Grad naravno, Spartak samo koristi stadion koji je gradsko vlasnistvo.

 3. laki kaže:

  I podstanar plaća komunalije dok koristi stan!

  Ima grad masu građana kojima je potrebnija pomoć nego jednom ispodprosečnom sportskom kolektivu, čiji rukovodilac konstantno kuka, a kao jedan od vodećih srpskih alkomafijaša ne uplaćuje državi sredstva za poreze i akcize.

 4. delija kaže:

  isplatice se ako zvezda dolazi 6 puta u sezoni 🙂

 5. Rolex kaže:

  Pored reflektora neophodna je rasveta oko stadiona,u toj zarasloj šumi kad padne mrak ljudi će se pogubiti,neće znati izaći…-ne znam da li je to u istom paketu,o tome niko ne priča a niko ni ne pita!

 6. laki kaže:

  @Rolex

  Dobar predlog!

  Mislim da je bitnije da se bolje osvetle neka gradska područja kako ne bi mogli dimljeni i nedimljeni kriminalci da "operišu" i napastvuju poštene građane bez problema.

  Mada nije tema, treba pomenuti i policiju koju u sitne sate ne možeš da pronađeš nigde na terenu, možda jedino u stanicama ili kafićima. Primera radi, vraćam se neko veče s posla oko 2:00 posle ponoći i na Prozivci (gde živi oko 15-20% gradskog življa) gledam kako na par lokacija društvanca od 2-3 raznobojnih balavaca (15-20 godina) bez trunke straha, srama ili stida proveravaju ispravnost brava na pojedinim automobilima, pa i ispravnost poklopaca od hauba. Za to vreme nisam primetio ni jedog jedinog običnog ili komunalnog policajca u obilasku terena. Na blagajnama svojih stanica se verovatno redovno pojavljuju kad se prima plata. Dotle, svi dobro znamo, iz automobila širom grada nestaju delovi (najviše akumulatori) i ni jedan jedini počinilac dosad nije otkriven.

  Važno je da se mi "zabavljamo" reflektorima na stadionu, kao najvažnijom potrebom, koju ćemo, kao i policijske plate isfinansirati iz naših džepova.

  Po mojem skromnom mišljenju, obe stvari bespotrebno plaćamo, i policiju koja ne radi ništa, a i fudbalere koji igraju šestorazredni fudbal.

 7. aco kaže:

  treba rekonstruisati  sam teren.tribine,svlacionice,novinarsku lozu a bez reflektora se moze.krecu od onogaa sto je najmanje bitno

 8. Djuka kaže:

  gluposti, cemu reflektori??

 9. roki kaže:

  Za te pare su mogli da pokriju gradsko klizaliste koje bi bilo puno 6-7 meseci svaki dan i donosilo bi neki prihod JKP Stadion-u. Bas me interesuje kakav ce prihod da donesu reflektori sem velikog troska. To sto ce doci jednom u godinu dana Partizan ili Zvezda i sto ce se prodajom tih ulaznica pokriti trosak struje je totalno nebitno, sta ce biti sa ostalim utakmicama kad na stadion dolazi jedva 200 ljudi. To ce biti cist trosak od para hiljada eura po utakmici….glupost nevidjenih razmera.

OSTAVITE KOMENTAR