Uspešan vikend za odbojkašice Srbije

Nakon jučerašnje pobede nad reprezentacijom Francuske od 3:2, odbojkašice Srbije i danas su ostvarile povoljan rezultat a ovoga puta pobeda je bila ubedljivija pa je na kraju na semaforu Hale sportova pisalo 3:0 (u setovima 25:16, 25:16, 25:17).

Slika

Ovo je šesta pobeda Srbije, koja je i dalje bez poraza u Grupi A Evropske lige. Zanimljivo je to da je od šest pobeda, reprezentacija Srbije ostvarila pet bez izgubljenog seta.

Naredna dva meča Evropske lige, naša ženska odbojkaška reprezentacija će odigrati u Francuskoj 17. i 18. juna, sa nadom i verom da će ishod tih mečeva biti identičan ovim u našem gradu.

Hala sportova u Subotici je za vreme odbojkaškog vikenda bila prepuna, i to ne samo publikom iz Subotice koja ima tradiciju kada je odbojka u pitanju već i publikom iz okolnih mesta, pa su se na parkingu ispred Hale mogla uočiti i vozila Somborskih registracija. Takođe, retko se viđa (nekada veoma česta) situacija da se nakon neke utakmice šetalište na Radijalcu ispuni rekom gledalaca koji po lepom vremenu odlaze domovima.KOMENTARI

  1. GAZDA kaže:

    Subotica je definitivno zasluzila da dobije jednu normalnu sportsku halu od cca 4000 – 5000 mesta.

  2. srbija kaže:

    Dobra organizacija , pune tribine , odlicna atmosfera . A sve to videla cela Srbija putem RTS -a

  3. Dreamgirl kaže:

    Kako navodi Sportal, utakmice Evropske lige između odbojkašica Srbije i Francuske, odigrane u Subotici, gledao je rekordan broj gledalaca u Evropskoj ligi 2011. i u ženskoj i u muškoj konkurenciji. Mečeve u Subotici posmatralo je ukupno 4.000 gledalaca, po 2.000 na svakom meču, što je apsolutni rekord u renomiranom takmičenju CEV.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 16 = 25

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: