Uterivanje duga ?

Obično jutro u Kumičićevoj 10, u Subotici, u utorak se pretvorilo u pravu dramu. U stan Zlatka Medića (47), oko ponoći, upala su petorica, koja su ga satima brutalno tukla, davila i mučila – tražeći mu novac.

 

Policija je, posle poziva komšija stigla nešto posle osam sati ujutru, nedugo potom i Hitna pomoć, koja je povređenog Medića odmah odvela u bolnicu. Ne želeći da staje ispred objektiva, po izlasku iz Opšte bolnice, gde su mu dijagnostikovane povrede glave, Medić je kratko ispričao da su mu u stan upali napadači, tukli ga i vezali gajtanom.

 

– Četvorica su otišla posle nekog vremena, a jedan je ostao i otišao do kuhinje, tada sam nekako uspeo da se oslobodim i izletim napolje – u hodu je rekao Medić, dodajući da napadače ne poznaje.

U momentu kada je izleteo iz stana sav krvav, zatekao ga je komšija Vesko Gostimirović, koji je odmah pozvao policiju.

 

– Čuli smo galamu oko 8 sati ujutru, izašao sam, a onda video komšiju kako izlazi sav izubijan i otečen, u krvavoj majici – priča Gostimirović, inače i predsednik skupštine stanara. – Sa njim je bila samo još jedna osoba, izuzetno krupna, koju sam zatekao kako izlazi iz stana, trči dole i govori mu da je prevarant.

 

Medić, inače rodom iz Bačke Topole, u zgradi u Kumičićevoj ulici živi nekoliko meseci sam, kao podstanar. Stanari zgrade, vidno potreseni, nisu želeli da komentarišu događaj, dodajući da kraj u kome žive odavno nije bezbedan i da su napadi i pljačke vrlo česti.


UTERIVANjE DUGA?

 

Kako nezvanično saznajemo, Medić je od ranije poznat policiji a napad na njega bio je jedan od načina uterivanja duga.

kumiciceva

NOVOSTIKOMENTARI

  1. botswana kaže:

    dug nije dobar drug…

OSTAVITE KOMENTAR