Uvertira pred Kup

Na gostovanju u Staroj Pazovi fudbalerke Spartaka su u okviru 18. kola (4. kolo plej-ofa) podelile bodove sa domaćom ekipom Lask Crvenom zvezdom 1:1 (1:1).

 

Glavni sudija: Tamara Pavlović (Čačak). Stadion "Mišel Platini" – sportski centar FSS, Stara Pazova.
ŽFK LASK Crvena zvezda: Petković, Stojanović, Damnjanović, Đuriček, Bobić, Matić, Pantelić (Elenkov 85 min.), Trišić, T.Đorđević, Blagojević (K.Đorđević 58 min.), Radosavljević.

ŽFK „Spartak“: Ivanov (Gardijan 46 min.), Radanović (Ilić 46 min.), Krstić, Živković (Savanović 46 min.), Vjada (Slović 46 min.), Malešević, Poljak, Adamov (Knežević 58 min.), Nikolić, Damjanović, Marenić.

Lask-Spartak

S obzirom da je ŽFK Spartak napravio nedostižnu zalihu bodova ova utakmica za "plave golubice" nije imala veći takmičarski značaj, pa se Boris Arsić odlučio da na teren izvede podmlađeni i kombinovani sastav. I pored toga što su obe ekipe imale dosta gol-šansi, golova nije bilo mnogo. Utakmica je protekla u znaku neefikasnih napadača i njihove loše realizacije. Vredno pomena je i debitantski nastup petnaestogodišnje Milane Knežević koja se publici predstavila u lepom svetlu.

 

Do kraja prvenstva preostala su još dva kola. Već u sredu od 16,30 časova "golubice" će pred domaćom publikom nastupiti protiv kruševačkog Napretka. Pošto je to poslednja prvenstvena utakmica u ovoj sezoni koja se igra na domaćem terenu, predstavnik FSS će Spartaku uručiti šampionski pehar za sezonu 2013/14.
ŽFK Spartak i LASK Crvena zvezda će se ponovo sastati u polufinalu Kupa već početkom juna.


Golove su postigle Allegra Poljak u 10. minutu (za Spartak) i Jana Radosavljević u 37. minutu (za Lask Crvenu zvezdu).

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR